Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Sestdien jau otrais Jūrmalas Domes/AXA kausa izcīņas posms

Sestdien jau otrais Jūrmalas Domes/AXA kausa izcīņas posms
Jūrmalas domes/AXA kauss
Foto: Kārlis Zupāns

Sestdien, 3.jūlijā, komandas turpinās cīņu par iekļūšanu finālā. Pirmā posma labākajām komandām būs jāpierāda, ka izcīnītās augstās vietas nebija nejaušība! Atgādinām, ka finālā iekļūs 20 labākās komandas pēc priekšsacīkšu posmu izcīnīto punktu kopsummas.

Jau pirmajā posmā piedalījās daudz komandu – 27 pieaugušo un 6 bērnu. Cerams, ka laiks pieturēsies tik pat saulains un silts un sestdien komandu būs vēl vairāk!

Būtisks jaunums – sestdien visas komandas tiks nobildētas un komandu fotogrāfijas tiks publicētas oficiālajā turnīra mājaslapā turniri.lv! Lūgums komandām ierasties pilnos sastāvos, lai visi spēlētāji būtu redzami fotogrāfijās.

Turnīru organizē SIA “Sportour”, sadarbībā ar Jūrmalas Pilsētas Domi. Turnīru atbalstīs A/S “Rīgas Dzirnavnieks”, kas katrā posmā pasniegs gardas un veselīgas balvas labākajām komandā.

Uz tikšanos Jūrmalā, Dubultu pludmalē, Kļavu ielas galā!
Sīkāka informācija jurmala.lv un turniri.lv

Informāciju sagatavoja
SIA „Sportour”