Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Jaunizveidotā "Riga" sieviešu komanda sezonu sāk ar četriem vārtiem un uzvaru

Agris Suveizda

Jaunizveidotā "Riga" sieviešu komanda sezonu sāk ar četriem vārtiem un uzvaru
Anna Kristīne Gornela. Foto: LFF

LETA. "Riga" piektdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) sezonas pirmajā spēlē, savā laukumā ar 4:2 (2:1) pieveicot "Olaini".

Nadine da Silva jau ceturtajā minūtē izvirzīja vadībā mājinieces, bet 31. minūtē rezultātu izlīdzināja Nikola Preijere. Mājinieces vēlreiz izvirzījās vadībā 43.minūtē, kad precīzs sitiens padevās ASV latvietei Annai Kristīnei Gornelai. Diāna Suvitra 69.minūtē panāca 3:1, jau nākamajā minūtē vienus vārtus atguva Samanta Nikola Zālīte, bet 4:2 74.minūtē panāca Sofija Garanča.

Savukār turnīra atklāšanas spēlē "Rīgas Futbola skola" savā laukumā tikās ar ar "Iecavas"/DFS komand (1:1). Marija Ozoliņa 48.minūtē izvirzīja vadībā mājinieces, bet Jekaterina Haritonova 71.minūtē ar 11 metru soda sitienu panāca neizšķirtu.

Sestdien tiksies "Metta" un "Auda", kā arī RFS un "Liepājas Futbola skola". Turnīra mačus translēs Latvijas futbola tiešraižu platformā "futbols.tv". SFL piedalās astoņas komandas - "Rīgas Futbola skola", RFS, "Metta", "Riga", "Olaine", "Iecava"/DFS, "Auda" un "Liepājas Futbola skola".

Pērn SFL čempioņu titulu izcīnīja "Rīga", kas 21 spēlē 18 reizes uzvarēja un trīsreiz spēlēja neizšķirti, sudraba medaļas ieguva "Liepājas Futbola skola", bet bronzas - "Metta".

Sieviešu līgas 1. kārta

DatumsLaiksSpēleRezultātsVieta
29.03.14.00Rīgas FS – Iecava/DFS1:1 (0:0)Rīgas 75. vidusskola
16.00Riga – Olaine4:2 (2:1)Mežaparks SV
30.03.17.00Metta – AudaRīgas Hanzas vidusskola
18.00RFS – Liepājas FSLNK Sporta parks (mākslīgais)

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-03-30 10:02, pirms mēneša
No kura nāca šī visnotaļ atbalstāma iniciatīva izveidot sieviešu komandu lielajā futbolā?

     [+] [-]

, 2024-03-30 10:48, pirms mēneša
1 rakstīja: No kura nāca šī visnotaļ atbalstāma iniciatīva izveidot sieviešu komandu lielajā futbolā?
Riga jau kādu laiku dzenās pakaļ būt pirmie visur, kas saistīts ar futbolu, vai nu tas būtu telpu futbols, vai pludmales. Tagad pieslēdzas sieviešu scēnai. Jāpiebilst, ka RFS dara to pašu un tā galīgi nav sakritība, ka sieviešu čempionātā ar šo sezonu būs gan FC Riga gan RFS. Nesen Jurģis Kalns presenē pieminēja, ka abu komandu īpašnieki savā starpā gandrīz vai sacenšas kur vien var.