Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Mačs bija ļoti vērtīgs"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Grigorčuks: "Mačs bija ļoti vērtīgs"
Romāns Grigorčuks.
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

FK "Ventspils" galvenais treneris Romāns Grigorčuks pēc pirmās BFL pusfinālspēles ar "Kaunas" (1:1) atzina, ka mačs padevies interesants un vērtīgs, turklāt tajā izdevās gūt skaistus vārtus.

"Ar šo spēli esmu apmierināts. Tajā bija daudz asas, bet korektas cīņas, daudz divcīņu. Viss bija tiešām profesionāli, turklāt nevienai komandai negribējās padoties. Tas priecē, jo šādā spēle "Ventspilij" bija ļoti vērtīga," rezumēja treneris.

Grigorčuks atzina, ka "Kaunas" nepārsteidza, un tiešām izrādījās ļoti nopietna komanda, pret kuru spēlēt grūti ir vienmēr. "Tomēr mums izdevās izvirzīties vadībā, turklāt to izdarot skaisti – ļoti patika izpildījums. Laukuma saimniekiem palīdzēja arī veiksme, jo mēs ielaidām pēc neveiksmīga rikošeta. Turklāt mača beigās varējām iesist, taču Aleksejs Soleičuks neizmantoja droši vien pat 200% drošu momentu," treneris komentēja mača iznākumu, piebilstot, ka aizsargu par šo neveiksmi kaut kā bārt netaisās, jo lieliski bija jau tas, ka viņš tik iespaidīgi pieslēdzās uzbrukumam.

"Grūti spriest, kā izvērsīsies atbildes spēle, taču skaidrs, ka "Ventspils" nespēlēs, lai nosargātu bezvārtu neizšķirtu. Darīsim visu, lai uzvarētu, un es nešaubos, ka tas ir mūsu spēkos. Starp citu, arī pirmajā mačā pilnīgi noteikti varējām uzvarēt, tāpēc ar rezultātu 1:1 pārāk apmierināts neesmu," Grigorčuks solīja atbildes mačā aizsardzībā nesēdēt.

Izmantotie resursi
fkventspils.lv

  +4 [+] [-]

, 2008-09-25 10:41, pirms 16 gadiem
Galvenais laio butu LV Fināls..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-09-25 11:38, pirms 16 gadiem
ChuckNoriss rakstīja: Man ļoti nepatīk šitie treneru izteikumi "Nerealizēja pat 200% drošu momentu".
Nu lol, tas spēlētajs jau pats jūtās slikti, ka neiesita.
Kā treneris var no malas žurnālistiem kko činkstēt tādu.

Pasaki "Jā, mača beigās mums vēl bija tīri laba iespēja izraut uzvaru, diemžēl šoreiz nesanāca, bet bija laba spēle un esmu apmierināts ar rezultātu".

Ko tādu var pateikt tikai ārkārtīgi neprofesionāls treneris.
Grigorčuks ir maksimālists. Un viņa spēlētāji to zina.
Ja "neprofesionājam" trenerim ir visas cerības jau trešo sezonu izcīnīt čempiona titulu, kas pirms tam daudziem citiem nesanāca, tad lai mums būtu vairāk tādu "neprofesionālu" treneru.

  +2 [+] [-]

, 2008-09-25 11:39, pirms 16 gadiem
Neprofesionaals treneris? Es skatos 4ak tu jau pats nezini ko runaa!!
Taadus trenerus veel pamekleet vajag!!
Uz izlasi taadu!

     [+] [-]

, 2008-09-25 11:42, pirms 16 gadiem
Zelta vaardi DONKEY!!!!!!

  -3 [+] [-]

, 2008-09-25 12:26, pirms 16 gadiem
Grigorčuks labs,bet Starkovs labāks,ja Starkovs būtu atkal Skonto treners,tad,Latvijas čempī atkal būtu Skonto Nr.1,un pārējie tik cīnītos par atlikušajām vietām!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-09-25 12:48, pirms 16 gadiem
FK22 rakstīja: Grigorčuks labs,bet Starkovs labāks,ja Starkovs būtu atkal Skonto treners,tad,Latvijas čempī atkal būtu Skonto Nr.1,un pārējie tik cīnītos par atlikušajām vietām!!!
jaa jaa , un atlaistu uz Ilūksti Gūs Hidings un Zibens/Zemessargs iesoļotu virslīgā un vēl tāļāk

     [+] [-]

, 2008-09-25 16:55, pirms 16 gadiem
Buutu piika, arii Grigjans uz virsliigu izvilktu!!!
Bet 3 Latgales klubiem tur nav ko dariit!!!
Hujnju dzenam!!

     [+] [-]

, 2008-09-25 18:57, pirms 16 gadiem
Protams ka,ja Maurinjo būtu Z/Z pie stūres,tad arī Čempionu līgā spēlētu!!!