Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Sāksies cīņa par Latvijas finālu

Andrejs Siliņš

Sāksies cīņa par Latvijas finālu
Sergejs Zangarejevs
Foto: FK Ventspils preses dienests

Šovakar "Triobet" Baltijas futbola līgā pusfināla cīņu uzsāks Latvijas čempionvienība FK "Ventspils" un "FBK Kaunas". Pirmais šī vakara mačs norisināsies Kauņā, un sāksies tas 19:30.

Kā zināms, otrā pusfināla pārī tikās "Skonto" un "Rīga" vienības - vakar bez problēmām "skontiešui" sakāva nīkuļojošo galvaspilsētas vārdu nesošo klubu, divu spēļu summā uzvarot ar 8:2, un iekļuva finālā. Šovakar ventspilnieki var spert pirmo soli tuvāk tam, lai arī otrs finālists būtu Latvijas pārstāvis.

"Kaunas", kas šosezon patīkami pārsteidzis Eiropas futbola laukumos, it kā tiek uzskatīti par favorītiem "Triobet" bukmeikeru kantora piedāvatajā likmē, taču ne izteikti. Tam arī loģisks pamatojums - lietuvieši netaisās spēlēt ar savu spēcīgāko sastāvu. Tiesa, arī venstpilnieki netaisās.

Iemeslus min "Neatkarīgā Rīta Avīze": "Vakar "Kaunas" pamatsastāvs Lietuvas čempionātā spēkojās ar "Žalgiri", bet ventspilniekiem svētdien paredzēts svarīgs Latvijas čempionāta mačs pret "Liepājas Metalurgu"." Līdz ar to, ļoti iespējams, ka šī vakara mačā nesagaidīsim rezultatīvu sneigumu abu komandu izpildījumā, ja patiešām spēlēs tuvākās rezerves.

Par tiesībām spēlēt pusfinālā "Kaunas" divās spēlēs pieveica citus leišus "Ekranas", pie tam abos mačos sasita pa četriem vārtiem - 4:2 un 4:1. Savukārt venstpilnieki pēc pirmā mača mājās, kad ar 3:0 pārliecinoši uzvarēja, izbraukumā mazliet sīvāk pacīnījās ar "Sūduvu" un otrā puslaika 14. minūtē Aleksandrs Mišikovs guva vienīgos vārtus, atnesot uzvaru ar 1:0.

Spēli tiešraidē rādīs lietuviešu sporta kanāls "Sport1", bet atbildes maču Ventspilī, kas risināsies 8. oktobrī, tiešraidē demonstrēs eSports.lv.

Izmantotie resursi:
Neatkarīgā Rīta Avīze
balticleague.com
triobet.com

     [+] [-]

, 2008-09-24 15:46, pirms 16 gadiem
man beidzot zudushas jebkadas iluzijas par shada Baltijas kausa vajadzibu... ja reiz visi piedalaas gariem zobiem, tad labaak klapeet to pasakumu ciet...

  -1 [+] [-]

, 2008-09-24 15:46, pirms 16 gadiem
es liktu uz minimālu Kauņas uuzvaru vai nichuu

  -3 [+] [-]

, 2008-09-24 16:23, pirms 16 gadiem
Kamēr nav normālu sponsoru ar smuku balvu fondu, tad jēga šādam pasākumam samērā maza. Tikpat labi varētu izspēlēt titulu par spēcīgāko Kurzemes, Rīgas vai Daugavpils komandu.

timoty rakstīja: man beidzot zudushas jebkadas iluzijas par shada Baltijas kausa vajadzibu... ja reiz visi piedalaas gariem zobiem, tad labaak klapeet to pasakumu ciet...

     [+] [-]

, 2008-09-24 16:56, pirms 16 gadiem
būtu interesantāk LVA-LTU fināls
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-24 20:09, pirms 16 gadiem
garais_999 rakstīja: būtu interesantāk LVA-LTU fināls
Diez vai fināls vispār būs interesants. Lai tas tāds būtu, šī pāra uzvarētājam jābūt motivētam neizlikt pret 'Skonto' otro sastāvu. Bet visticamāk, ka spēlēs tieši otrais sastāvs - vai nu Ventspils vai Kaunas, abi šie klubi ir vieni no skeptiskākajiem par BFL.