Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Ešvorts: "Esmu priecīgs, ka turpinām uzvaru sēriju"

Ešvorts: "Esmu priecīgs, ka turpinām uzvaru sēriju"
Pols Ešvorts.
Foto: Romāns Kokšarovs, SA

Pēc otrdien notikušās Baltijas Futbola līgas (BFL) spēles starp "Skonto" un "Rīgas" komandām savus komentārus sniedza abu vienību treneri - Pols Ešvorts un Jurijs Meļņičenko.

"Esmu priecīgs par to, ka esam vienīgā komanda šīs sezonas Baltijas līgas turnīrā, kas ir izcīnījusi uzvaras pilnīgi visās spēlēs. Protams, šis nebija īsti tas veids, kādā mēs vēlējāmies tikt finālā, tomēr esmu ļoti priecīgs, ka tur spēlēsim. Varu tikai uzteikt "Rīgas" treneri Meļņičenko, jo viņš ir īsts futbola cilvēks, kurš dara visu iespējamo savas komandas labā," pēc spēles teica "Skonto" komandas galvenais treneris Pols Ešvorts.

"Domāju, ka finālā mums pašiem interesantāk būtu tikties ar Lietuvas klubu "Kaunas", nevis ar "Ventspili". Tas būtu interesantāk, jo varētu paskatīties divu dažādu valstu klubu cīņu," izteicās "Skonto" galvenais treneris.

"Ko lai saka pēc tāda rezultāta? Varu tikai apsveikt "Skonto" komandu ar pelnītu uzvaru. "Skonto" gados jaunais sastāvs nospēlēja labi, aktīvi darbojoties ikvienā vietā laukumā. Centāmies šodien visiem spēkiem, taču mums nebija ko likt pretī," pēc spēles teica "Rīgas" komandas treneris Jurijs Meļņičenko, kurš šodien pildīja galvenā trenera funkcijas.

"Nevienam nav noslēpums ka klubā "Rīga" ir krīze. Situācijā, kādā ir nonācis klubs, mazsvarīgi nav tas, ka mēs vispār varējām nokomplektēt sastāvu mačam. Man nav par ko vainot savus spēlētājus. Šodien laukumā bija futbolisti, kuri ne vienmēr piedalās pat dublieru mačos. Neviens no tiem, kas šodien bija laukumā, negāja tajā nemotivēts. Bija kāds, kas mudināja laukumā neiet, taču tas netika akceptēts, jo tā būtu necieņas izrādīšana pret skatītājiem gan stadionā, gan pie televizoru ekrāniem," teica "Rīgas" kluba treneris.

"Protams, liela nozīme bija tam, ka šodien mačā nepiedalījās vairāki vadošie futbolisti. Pirmajā Baltijas līgas mačā, kad viņi bija, tad arī spēle bija līdzīgāka. Igors Korabļovs un Vladimirs Žavoronkovs ir mūsu aizsardzības balsti, līdz ar to šo pieredzējušo futbolistu trūkums bija jūtams. Ja mums būtu visi labākie, šobrīd pieejamie spēki, tad rezultāts nebūtu 0:5," teica Meļņičenko.

Informāciju sagatavoja:
Andris Ondzulis

Slēpts komentārs: GSH

  +3 [+] [-]

, 2008-09-24 06:30, pirms 16 gadiem
Kādēļ man liekas, ka Rīga apzināti zaudēja Skonto?

     [+] [-]

, 2008-09-24 08:03, pirms 16 gadiem
Tieši šoreiz arī vajadzēja neiet laukumā,puikas palaida savu iespēju garām ,lai atspēlētos Rīgas vadībai.kuri nemaksā algas un dod tik tukšus solījumus.
Vilerušs ,nekauņa, intervijā atļāvās paņirgāties ,mēs taču spēlējam jau desmit gadus ar labiem rezultātiem.Un vēl pareizi Kreipāns sacīja par klubu licenzēšanu,šeit liela vaina LFF.Starp citu nākošsezon FK Rīgai atkal būšot sponsors no Krievijas.Cirks turpināsies.

  -1 [+] [-]

, 2008-09-24 08:40, pirms 16 gadiem
attēls visu izsaka.....

  +1 [+] [-]

, 2008-09-24 11:18, pirms 16 gadiem
alguns rakstīja: Starp citu nākošsezon FK Rīgai atkal būšot sponsors no Krievijas.Cirks turpināsies.
Slovakijas

  -1 [+] [-]

, 2008-09-24 11:19, pirms 16 gadiem
лошара пол

  +1 [+] [-]

, 2008-09-24 13:17, pirms 16 gadiem
Domāju, ka pareizi, ka džeki izgāja laukumā. Apbrīnoju tos, kas spēli noskatījās klātienē!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-24 14:51, pirms 16 gadiem
diena.lv

Spēle notika, taču daudzi FK Rīga vadošie spēlētāji — Igors Korabļovs, Vladimirs Žavoronkovs, Guntars Silagailis, Aleksejs Koļesņikovs, Dmitrijs Halvitovs — palika tribīnēs. Tur bija arī galvenais treneris Anatolijs Šeļests. Neilgi pirms mača viņš tika izsvītrots no pieteikuma, jo ģērbtuvēs bija pateicis Latvijas futbolā līdz šim nedzirdētu frāzi: Etim gavn... rukovoditj ņebudu!