Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Notiks studentu kausa izcīņa futbolā

Andrejs Siliņš

Notiks studentu kausa izcīņa futbolā
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 21. septembrī, no pulksten 12:00 RTU stadionā notiks studentu kausa izcīņā minifutbolā astoņi pret astoņi. Sacensības rīko Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Futbola Turnīru asociāciju (FTA) un šogad tās notiks jau trešo reizi. Pērnruden galveno balvu ieguva Rīgas Tehniskās universitātes komanda, kamēr pavasarī septiņu komandu konkurencē spēcīgākā izrādījās Latvijas Jūras akadēmijas vienība.

Pavisam kopā šajā kausa izcīņā piedalīsies deviņas komandas, kuru skaitā ir gan valsts augstskolu, kā LU, RTU, RSU, LJA, LSPA, Liepājas universitātes, vienības, gan privāto augstskolu, kā ISMA, TSI, SSE Riga, komandas.

Paredzams, ka šī būs viena no pēdējām kausa izcīņām pēc šāda formāta, jo jau ar 2014.gadu plānots rīkot pilnvērtīgu čempionātu augstskolu komandām.

Turnīra nolikums paredz, ka vispirms visas komandas, sadalītas divās apakšgrupās, aizvadīs viena apļa turnīra, pēc kā tiks izspēlēti mači par piekto un septīto vietu, kā arī divi pusfināli, kuros noskaidrosies divas komandas, kuras izspēlēs "mazo finālu", un divas komandas, kuras cīnīsies finālmačā par RFF kausu.

A apakšgrupā tika ielozētas SSE Riga, LSPA, LU, TSI un Latvijas jūras akadēmijas komandas. B apakšgrupā sacentīsies RTU, RSU, ISMA, Liepājas universitātes komandas.

Kausa izcīņas uzvarētāju apbalvošana un kausa pasniegšana ieplānota uz pulksten 18.00.

Plašāku informāciju par turnīru meklējiet tā mājas lapā: RFF studentu kausa izcīņa minifutbolā