Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Nikars" sagrauj Kaugurus un atrodas soli no zelta

Agris Suveizda

"Nikars" sagrauj Kaugurus un atrodas soli no zelta
Foto: Ritvars Raits

Šopēcpusdien Ogres novada Sporta centra telpās notika Latvijas telpu futbola čempionāta finālčetrinieka piektā kārta. Svarīgu uzvareu guva "Nikars", ar 6:2 sagraujot "Kauguri", savukārt "RABA" ar 5:0 apspēlēja "Laucese".

Pārpildītu tribīņu priekšā šodien tika aizvadīta ļoti svarīga cīņa Latvijas telpu futbola čempionātā, kurā spēkiem mērojās "Nikars" un "Kaugri" komandas. Ja jūrmalnieki izcīnītu kaut punktu, tieši viņi kļūtu par Latvijas čempioniem.

Maču aktīvāk uzsāka pašreizējie Latvijas čempioni "Nikars" futzālisti, kurus ārkārtīgi aktīvi un skaļi atbalstīja atbraukušie līdzjutēji. Pēc labas saspēles septītajā minūtē Dmitrijs Zolotarjovs ieraidīja bumbu jau tukšos vārtos, panākot 1:0. Jau pēc nepilnas minūtes nikarieši pārsvaru dubultoja, bet 12.minūtē panāca jau 3:0. Nekavējoties sekoja minūtes pārtraukums, pēc kura daudz aktīvāk un organizētāk darbojās jūrmalnieki. Viņiem pēc soda sitieniem bija labas iespējas pārsvaru samazināt, taču neizdevās realizēt ne 10m pendeli (pārliktnis), ne tiešo brīvsitienu (glāba aizsargs).

Otrā puslaika piektajām minūtē "Kauguri" ielaida vēl vienus vārtus - 4:0. Mazliet vairāk kā 14 minūtes (!!!) pirms beigām "Kauguri" noņēma vārtsargu, ejot uz pilnu banku, tomēr viņu uzbrukumi bija pārāk haotiski, piespēles pārāk neprecīzas. Mačs noslēdzās ar pārliecinošu "Nikars" uzvaru ar 6:2. Pēdējā kārtā sestdien "Nikars" atliek vien iegūt tikpat daudz punktus, cik "Kauguri", lai izcīnītu zelta medaļas, jo rīdziniekiem ir pārsvars savstarpējās cīņās ar Kauguriem.

LČ telpu futbolā, finālturnīrs

RABA - Laucese 5:0 (1:0)
Nikars - Kauguri 6:2 (3:0)

Tabula

VietaKomandaSUNZVārtiP
1.Nikars531121:1310
2.JFC Kauguri531122:2010
3.RABA521220:117
4.Laucese501413:291

Izmantotie resursi:
lff.lv

     [+] [-]

, 2009-04-19 21:27, pirms 15 gadiem
Mani favorīti Laucese atkal izveidoja ļoti daudzus momentus, bet bumbu vārtos tā arī nedabūja. Lai arī it kā pēc rezultāta viņus sagrāva, tomēr simpatizē viņu spēles stils.

     [+] [-]

, 2009-04-21 10:06, pirms 15 gadiem
seko NIkars spēlei ! Daugavpiliešiem vel talu līdz kaut kam tadam! Atsķirībā no Lauceses , Rīgas komandas neveidoja izlases ,kaut arī varēja to darīt. Tapēc arī uzvar stiprākā KLUBA komanda.

*Un vispār raksta autoram vajadzētu sekot valodiņai. Termins "internacionālisms" pielietojams pret krieviski teikto "futzalists" . Tad raksti krievu valodā.
Ja Latvijas auditorijai ,tad latviešu valodā - sportists, telpu futbolists, futbolists, aizsargs,pussargs, līderis u.t.t. Nepiesārņojiet valodu cien. A.Suveizda !!