Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Talsos svētki sieviešu futbolam

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Talsos svētki sieviešu futbolam
Uzvarētājas sieviešu klubu konkurencē -
"Skonto/Cerība/46.vsk" futbolistes
Foto: lff.lv

Talsu jaunajā sporta manēžā norisinājās Starptautisks turnīrs "Rojas novada Kauss 2008" futbolā jaunākās vecuma grupas meitenēm un sievietēm, kuru organizēja Latvijas Futbola federācija (LFF) un Rojas novada Dome.

Jaunākajā grupā meitenēm piecu komandu konkurencē uzvaru turnīrā izcīnīja FK Tukums–2000/"Baltais", otrajā vietā ierindojās SK "Imanta–UVS", savukārt trešo vietu izcīnīja FK "Mērsrags/Talsi" apvienotā komanda.

Sievietēm turnīrā piedalījās arī divas komandas no Lietuvas - FK "Akmene" un FK "Viļņa", kā arī Latvijas 2008.gada sieviešu čempionāta pirmo četru vietu ieguvējkomandas un vecākās grupas viena no perspektīvākajām komandām - Daugavpils BJSS. Mazajā finālā, parādot lielu cīņas sparu un uzvaras gribu, pārsteidzoši trešo vietu, ar rezultātu 1:0 pārspējot SK „Imanta”, izcīnīja Daugavpils BJSS. Savukārt galvenajā finālā, ar rezultātu 2:0 pārspējot Saldus "Lutriņi", uzvaru visā turnīrā svinēja FC "Skonto/Cerība/46.vsk".

Pirmo triju vietu ieguvējkomandas tika apbalvotas ar Kausiem un medaļām, labākās spēlētājas saņēma gan Rojas novada Domes, gan LFF un A.S. "Dzintars" balvas. LFF speciālbalvas saņēma Talsu pilsētas futbola veterāni – Stiba Arnolds un Kundziņš Imants.

Īpaša pateicība tiek izteikta Rojas novada Domes priekšsēdētājam Albertam Neilandam.

Patīkami, ka kopējā sarunā ar Rojas novada sporta darba vadītāju Ivaru Indruškēvicu, jaunā kompleksa direktoru Aivaru Pekmani un FK "Mērsrags" prezidentu un turnīra direktoru Induli Kurpnieku, tika panākta vienošanās, ka šis turnīrs kļūs par tradicionālu un turpmākos gadus tā dalībkomandu ģeogrāfija jāpaplašina.

Dalībnieku un treneru viennozīmīgs vērtējums un replika: "Desmit balles par visu! Kāpēc citur nevar sarīkot šādus svētkus sieviešu futbolam?"

Izmantotie resursi:
lff.lv

  -1 [+] [-]

, 2008-11-17 20:42, pirms 16 gadiem
Būtu zinājis, būtu aizgājis paskatīties...

  +1 [+] [-]

, 2008-11-17 21:00, pirms 16 gadiem
prieks

  +1 [+] [-]

, 2008-11-17 21:09, pirms 16 gadiem
ziniitis.lv rakstīja: prieks
vsp jā,jo reti kur var dzirdēt,kad meičas spēlē futbolu

     [+] [-]

, 2008-11-17 23:12, pirms 16 gadiem
kemrausi butu uzprasijis butu tev pateicis