Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Noskaidrotas pusfinālistes Latvijas sieviešu kausa izcīņā

Rolands Eliņš

Noskaidrotas pusfinālistes Latvijas sieviešu kausa izcīņā
Foto: LFF

Aizvadītajā nedēļas nogalē tika aizvadīts Sieviešu Latvijas kausa ceturtdaļfināla spēles. Soli no fināla nokļuva trīs Sieviešu Futbola līgas (SFL) un viena Sieviešu Futbola 1. līgas komanda.

Divas Sieviešu Futbola 1. līgas komandas aizvadīja savstarpējo dueli, un tajā Rīgas Futbola skola-2 viesos ņēma virsroku pār Rēzeknes BJSS. Pusfinālā rīdzinieces samēros spēkus ar Liepājas FS, kas ar 7:0 pārspēja FK "Olaine" komandu.

Otrā pusfināla mačā sacentīsies Rīgas Futbola skola, kas ar 2:0 pārspēja FK "Auda" (foto galerija), un SK "Super Nova", kas ceturtdaļfināla spraigākajā mačā pēc 1:1 pamata laikā pēcspēles sitienos ar 4-2 uzveica FS "Metta".

Latvijas kausa izcīņas rezultatīvākās spēlētājas pagaidām ir Signija Šenberga no Liepājas FS un Viktorija Višņakova no Rēzeknes BJSS, kuras abas guvušas pa pieciem vārtiem.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13426/kausa-pu...