Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Tiberkanins: "Kauss bija mūsu mērķis"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Tiberkanins: "Kauss bija mūsu mērķis"
Rašīds Tiberkanins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc šodien izcīnītā Latvijas kausa futbolā, finālspēlē pieveicot "Ventspili", par maču domās portālam eSports.lv dalījās divi svarīgi "Daugavas" spēlētāji - marokānis Rašīds Tiberkanins un horvāts Marko Šimičs.

Tā kā "Daugava" finālmačā uzvarēja, ilgi bija arī viņu prieki par panākumu, taču visi, protams, nākot ārā no ģērbtuvēm bija līksmi. Arī marokānis Rašīds Tiberkanins: "Mēs nospēlējām ļoti labi, gan pirmās 45 minūtes, gan arī atlikušo maču. Kad uzvari finālā - tā, protams, ir laba sajūta. "Daugava" to paveica pirmoreiz - tas ir super. Izcīnīt kausu bija mūsu mērķis, jo līdz ar to ieguvām arī vietu nākamās sezonas UEFA kausa izcīņā. Tā ka Eirokausu mērķi esam sasnieguši!

Es domāju, ka "Ventspils" neparādīja visus 100 procentus no savām spējām. Tomēr tas ir futbols, un otrajā puslaikā jau radījām vairākus momentus. Marko [Šimičs], manuprāt, ir ļoti labs uzbrucējs - tas ir viņa darbs - gūt vārtus, būt aktīvam. Un šodien viņš to paveica ļoti labi.

Lai arī šosezon pret "Ventspili" jau bijām spēlējuši Virslīgā, kausa spēle tomēr nav viens un tas pats. Komandām ir pilnīgi cita motivācija, un, lai arī pirmoreiz zaudējām, šodien mums iznāca revanšs."

Viens no mača varoņiem bija "Daugavas" uzbrucējs - horvāts Marko Šimičs, kuru nācās gaidīt visilgāk: "Šī bija laba spēle ar vērā ņemamiem pretiniekiem. "Ventspils" skaitās labākā Latvijas komanda, un mēs šodien parādījām, ka varam cīnīties ar valsts spēcīgākajiem klubiem. Izcīnījām ļoti svarīgu uzvaru un ieguvām kausu - laikam klubam šī bija pati lielākā uzvara vēsturē. Cerams, ka vēl būs šādas spēles un Latvijā cīnīsimies par pašām augstākajām vietām.

Par sevi - esmu ļoti priecīgs, ka guvu vārtus, man tas daudz nozīmē. Vārti bija svarīgi manai karjerai, taču jācenšas tālāk un jāsit iekšā vairāk. Kā svinēsim panākumu? Čempionāts jau turpinās, un laika svinēt nav - jātrenējas. Pēc nedēļas jau mūs gaida spēle Ventspilī - tur jāparāda, ka uzvara šodien nebija nejauša."

  +7 [+] [-]

, 2008-06-15 21:43, pirms 16 gadiem
Lai gan esmu Ventspils fans, atzīstu, ka "Daugava" bija pelnījusi šo kausu! Un ceru, ka šis zaudējums sapurinās Ventiņus un liks viņiem demonstrēt augstas klases spēli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-16 00:00, pirms 16 gadiem
Manuprat, Simicu varetu papromet naturalizet , manuprat vins ir perspektivs speletajs kurs var talu tikt un izlasei latvijas ari vins palidzetu jo verpakovskin na v jau tik maz to gadu un normalu aizstajeju nav un Simic varetu but pat labaks par verpi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-16 00:07, pirms 16 gadiem
Zidane The Best, Nu vispar to es nebiju domajis nu bet no vienas puses pretinieki varetu domat ka ronaldo2 spele

  -1 [+] [-]

, 2008-06-16 09:26, pirms 16 gadiem
Marko Simičs ir 3 reizes spelejis Horvatijas U-21 izlase, patstavigi speleja U-17 un U-19 un 2 reizes izsaukts uz pieaugusho izlasi, bet nav spelejis