Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

BFL jauns un ambiciozs izpilddirektors

BFL jauns un ambiciozs izpilddirektors
''Triobet'' Baltijas futbola Līga''

Šodien oficiāli ''Triobet'' Baltijas futbola līgas rīkotāji paziņoja, ka par jauno līgas izpiddirektoru iecelts vācietis Kristians Hapels. Speciālists atzina, ka BFL saskata lielu potenciālu un ir gatavs to pierādīt.

Jaunais ''Triobet'' Baltijas futbola līgas izpiddirektors Kristians Hapels uzskata, ka profesionāls kolektīvs palīdzēs turnīram sasniegt jaunu līmeni. ''Domāju, ka līgai ir milzīgs potenciāls, esmu gatavs uzsākt darbu'' - atzina speciālists no Vācijas. Jauno izpilddirektoru iecēla ''Triobet'' Baltijas līgas vadība. Hapela galvenie uzdevumi ir koordinēt Līgas darbību, pilnveidot to un izstrādāt spēcīgu mārketinga stratēģiju, kuras galvenais mērķis ir sagatavoties nākamajai sezonai. Dažas idejas ir ieplānots realizēt jau šogad.

Hapels ir studējis sociālās zinātnes Vācijā un uzņēmējdarbību Anglijā, pabeidzot to ar Maģistra diplomu Futbola industrijas fakultātē. Viņš ir strādājis arī Sporta Mediju Aģentūrā Minhenē, kur bija iesaistīts dažādos projektos: ''BMW Sauber F1 Team race Club'', online mobīlo tehnoloģiju izmantošanā futbola nozarē, kā arī citos ar futbolu saistītos projektos.

''Visi ''Triobet'' Baltijas futbola līgas koordinatori un visu triju valstu futbola federācijas pašlaik dara lielu darbu. Viens no svarīgākajiem uzdevumiem tagad ir apvienot spēkus un darīt visu, lai līga veiksmīgi attīstītos'' - apgalvoja Hapels.

Pirmajā tikšanās reizē ar Lietuvas, Latvijas un Igaunijas koordinatoriem Rīgā Hapels pastāstīja par tuvākajām iecerēm. Viens no svarīgākajiem uzdevumiem ir palielināt sponsoru, skatītāju un plašsaziņas līdzekļu interesi par BFL kopumā. Vajag attīstīt arī līgas struktūru. Pirmajā jūlijā, pirms ''Triobet'' Baltijas futbola līgas ceturtdaļfināliem tiks sarīkota preses konference, kurā Hapels un viņa komanda iepazīstinās ar paveikto darbu, kā arī izstāstīs stratēģiju sakarā ar nākamo sezonu.

''Tāpat uzskatu, ka ir jāuzlabo attiecības ar līgas un klubu vadību, tādēļ plānoju satikties ar visu klubu pārstāvjiem un diskutēt par BFL nākotni un viņu redzējumu. Ir ļoti svarīgi ar viņiem kopīgi un aktīvi strādāt, jo mēs gribam pierādīt, ka ejam pareizajā virzienā. Vajag izveidot tādu struktūru, lai šī līga ieietu citā līmenī'' - runāja speciālists.

Viņa birojs atradīsies Tallinā, ''A. Le Coq'' arēnā, speciālistam netrūkst optimizma un pārliecības par saviem spēkiem, cerams, ka tas būs liels solis uz priekšu līgas attīstībā.

Saistītie raksti:
Viedoklis: Kas notiek ''Triobet Baltijas...

Izmantotie resursi:
futbolas.lt

  +2 [+] [-]

, 2008-05-15 22:05, pirms 16 gadiem
nu lai jau veicas bet triobet.lv gan man naudu slauc, visos pārējos kantoros veicas a triobetā -30ls :/

  +8 [+] [-]

, 2008-05-15 22:05, pirms 16 gadiem
Vēlu veiksmi, gribētos lai BFS butu tikpat augstaa limenī kā Bastebolā - Baltijas Basketbola līga!!
Sen jau vajadzēja kādu ārzemnieku dabūt..
!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-15 22:06, pirms 16 gadiem
lai izdodaas!

  +3 [+] [-]

, 2008-05-15 22:07, pirms 16 gadiem
Ļoti laba ziņa. Es ceru ka arī pārējiem esporta apmeklētāji arī ir pozitīvi noskaņoti attiecībā uz BFL nākotni.

  +5 [+] [-]

, 2008-05-15 22:27, pirms 16 gadiem
Pēc virsraksta padomāju Krišjānis Kļaviņš, pirmais ienāca prātā
Bet šitas ģermānis varētu būt tas, ko vajaga! Iespējams būs labāk!!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-15 22:36, pirms 16 gadiem
cerams, ka izdosies iecerētais!

     [+] [-]

, 2008-05-15 23:16, pirms 16 gadiem
wilwood rakstīja: nu lai jau veicas bet triobet.lv gan man naudu slauc, visos pārējos kantoros veicas a triobetā -30ls :/

wilwood - BFL ģenerālsponsors

     [+] [-]

, 2008-05-16 01:39, pirms 16 gadiem
wilwood rakstīja: nu lai jau veicas bet triobet.lv gan man naudu slauc, visos pārējos kantoros veicas a triobetā -30ls :/

Joopcik tas tu wilwood vecais kraans? Kas basiiti speelejot parasti aiz liiniijaam aizkjeeraas?

     [+] [-]

, 2008-05-16 02:16, pirms 16 gadiem
Pagaidaam tikai pozitiivas fraaazes, cerams taas vaacietis spees novest liidz galam. Un cerams ka vinjs saprot, ka seit nav vaacuy Ordnungs.

     [+] [-]

, 2008-05-16 11:35, pirms 16 gadiem
Banzai rakstīja: Pēc virsraksta padomāju Krišjānis Kļaviņš, pirmais ienāca prātā
Bet šitas ģermānis varētu būt tas, ko vajaga! Iespējams būs labāk!!!!


es arii taatad tomer novertejam KK, kaut apliekam

  +1 [+] [-]

, 2008-05-17 00:50, pirms 16 gadiem
pirmais darbiņš būtu pamainīt formulu- uztaisīt 1 vai divas grupas lai vienas valsts komandas savā starpā pakaujas. šobrīd par 80% viss grupās skaidrs- 1. mūsējie (ar maziem izņēmumiem) 2. dienvidu kaimiņi (ar maziem izņēmumiem) 3. ...(ar maziem izņēmumiem)

     [+] [-]

, 2008-05-17 13:29, pirms 16 gadiem
Vakar biju Kauņā, redzēju daudzas spilgtas, krāsainas afišas, kas reklamēja FBK Kaunas Baltijas līgas spēli ar Narvas klubu (20. maijā). Ne salīdzināt nevar ar to anonimitāti, kādā BFL spēles notiek Rīgā. Vai šīs afišas arī tiešām būs līdzējušas saaģitēt skatītājus, to nu gan vēl nevar zināt...

     [+] [-]

, 2008-05-19 16:21, pirms 16 gadiem
olga rakstīja: Vakar biju Kauņā, redzēju daudzas spilgtas, krāsainas afišas, kas reklamēja FBK Kaunas Baltijas līgas spēli ar Narvas klubu (20. maijā). Ne salīdzināt nevar ar to anonimitāti, kādā BFL spēles notiek Rīgā. Vai šīs afišas arī tiešām būs līdzējušas saaģitēt skatītājus, to nu gan vēl nevar zināt...

Pirms katras FBK Kaunas māju spēles tādas var atrast Nav svarīgi pret ko un kādā turnīrā spēlē.