Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

"Orions" sagādā pārsteigumu, taču netiek tālāk

Agris Suveizda

"Orions" sagādā pārsteigumu, taču netiek tālāk
Foto: Ritvars Raits

Šodien Ogres novada sporta centra hallē norisinājās Latvijas telpu futbola čempionāta ceturtdaļfinālu atbildes mači. Dienas pirmajā spēlē "Monarch" ar 2:1 apspēlēja "Kauguri", panākot sērijā neizšķirtu. Savukārt "Laucese" ar 6:4 dramatiskā cīņā pārspēja "Zep". Taču mājinieki "Orions" nospēlēja neizšķirti 3:3 ar čempionvienību "Nikars".

Vienā no līdzīgākajiem pāriem pirmajā spēlē pārliecinošu uzvaru svinēja "Kauguri", pārspējot "Monarch" komandu. Savukārt otrajā sērijas cīņā monarhi revanšējās ar 2:1. Jūrmalnieki 30 minūtes atradās vadībā ar 1:0, taču tad "Monarch" pieprasīja minūtes pārtraukumu un lauza spēles gaitu. Pārņemdami iniciatīvu, "Monarch" 32.minūtē izlīdzināja rezultātu, savukārt četras pirms beigām Jurijs Idionovs izvirzīja vadībā savu komandu. Divas minūtes pirms beigām "Kauguri" noņēma vārtsargu un 50 sekundes saspēlējas pretinieku zonā. Kombinācija noslēdzās ar sitienu pa vārtu pārlikni, kas arī bija pēdējā jūrmalnieku iespēja izglābties.

Otrajā cīņā tikās "RTU" un "RABA" vienības. Rabieši pirmo puslaiku nespēlēja labākajā sastāvā, tomēr pirmās 20 minūtes noslēdza ar 3:1 vadību, izmantojot divas standartsituācijas. Otrajā puslaikā "RTU" uzbruka vairāk un centās glābt maču, taču titulētie un pieredzējušie pretinieki tuvāk par diviem vārtiem studentus nelaida. Spēle noslēdzās ar "RABA" uzvaru 8:4. "RTU" sastāvā ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās pretinieku komandas spēlētāja Artjoma Koļesņikova brālis Maksims.

Iepriekšējā spēlē "Laucese" "Zep" futbolistus sagrāva ar 10:2, taču šodien jau pēc pirmajām divdesmit minūtēm Daugavpils rajona futbolisti atradās neapskaužamā situācijā – 1:4. Tomēr "Laucese" dominēja praktiski visu otro puslaiku, pamazām sadeldējot pārsvaru un pat izvirzoties vadībā. "Zep" divas minūtes pirms beigām noņēma vārtsargu, taču nespēja lauzt mača gaitu. Spēle noslēdzās ar "Laucese" uzvaru ar 7:4.

Dienas noslēdzošajā cīņā tikās Latvijas čempioni "Nikars" ar Ogres rajona labāko komandu "Orions". Intriga šajā mačā netika gaidīta, taču tika sagādāts pārsteigums. Diemžēl ne sensācija, jo "Orions" nospēlēja neizšķirti 3:3, taču ar to nebija pietiekami, lai saglabātu cerības uz iekļūšanu četru labāko komandu skaitā. Pēc pirmā puslaika "Orions" atradās vadībā ar 2:0, taču otrajā puslaikā nepilnas minūtes laikā "Nikars" rezultātu izlīdzināja. Tad mājinieki atkal izvirzījās vadībā, tomēr "Nikars" noņēma vārtsargu un spēja izlīdzināt rezultātu – 3:3.

"Monarch" ar "Kauguri:" komandu trešajā cīņā noskaidros spēcīgāko, kas pievienosies pārējām trim vienībām, kas izspēlēs apļa turnīru un noskaidros Latvijas čempioni.

LČ telpu futbolā

Monarch - Kauguri 2:1 (0L1)
RTU - RABA 4:8 (1:3)
Laucese - Zep 7:4 (1:4)
Orions - Nikars 3:3 (2:0)

  +1 [+] [-]

, 2009-03-14 20:15, pirms 16 gadiem
Agri,

"Dienas pirmajā spēlē "Monarch" ar 2:1 apspēlēja "Kauguri", panākot sērijā neizšķirtu. Savukārt "Laucese" ar 6:4 dramatiskā cīņā pārspēja Latvijas čempionvienību "Nikars"."

vai tad nu Laucese ar nikaru spēlēja?

     [+] [-]

, 2009-03-14 21:03, pirms 16 gadiem
žēl par Orionu.
tomēr Otto neielika vārtos?

     [+] [-]

, 2009-03-14 22:30, pirms 16 gadiem
Agri, cik kļūdas rakstā pats vari saskaitīt?
Pārāk ātri aizgāji no Lauceses - Zep spēles, Lausese guva vēl vienu vārtus. Un tiešām, neba jau viņi ar Nikaru spēlēja

P.S.
Tiesnesis lohs!