Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

''Beitar'' kļūst par 2. līgas čempioni, aiz sevis atstājot ''Ventspili'' un ''Karostu''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Beitar'' kļūst par 2. līgas čempioni, aiz sevis atstājot ''Ventspili'' un ''Karostu''
''Beitar''. Foto: Latvijas Futbola federācija

Par 2. futbola līgas vīriešiem čempioni šodien tika kronēta ''Beitar'', kas ar 7:1 sagrāva Staiceles ''Bebrus''.

• Komandai pirms mača bija vienāds punktu skaits ar otrajā vietā esošo ''Ventspili''. Augstāk ļāva atrasties labāka gūto un ielaisto vārtu starpība. Teorētiski ''Beitar'' bija pussoļa attālumā, lai kļūtu par čempioni, jo atlika vien nokārtot formalitātes jeb izcīnīt drošu uzvaru.

• Čempionu labā divus vārtus guva Alekss Regža. Viņam bija iespēja tikt arī pie ''hat-trick'' šajā cīņā, tomēr viņam 27. minūtē neizdevās realizēt soda sitienu. Staiceles kluba goda vārtus guva Ronalds Līsmanis.

• ''Ventspilij'' bija četru vārtu deficīts pret ''Beitar'' gūto un ielaisto vārtu starpības ziņā. Bija jāizcīna graujoša uzvara, kas arī izdevās. Ar 5:0 izbraukumā pret ''Ķekavu/Audu'' šoreiz gan nebija gana, lai turnīra tabulā apsteigtu savu tiešo pretinieci un kļūtu par čempioni.

• Ar diviem precīziem sitieniem uzvarētāju labā izcēlās Kristaps Kančs. Spēle bija azartiska un agresīva - mača gaitā tika kopā izdalītas astoņas dzeltenās kartītes. Spēles beigās pie sarkanās tika arī mājinieks Toms Burcevs.

• Jāpiemin, ka ''Ventspils'' otrajā posmā neielaida nevienus vārtus sešos mačos. ''Beitar'' zaudēja, taču arī guva vairāk golus un šoreiz taibreiks bija viņu pusē. Gan ''Beitar'', gan jauniešu futbola komanda ''Ventspils'' nākamajā sezonā startēs ''Optibet'' Nākotnes jeb vienkārši 1. futbola līgā.

• Paralēli ''Karostas'' futbolisti šodien ar 12:1 sagrāva ''Jēkabpili'', garantējot sev trešo vietu šosezon. Pa diviem vārtiem guva Ivo Lākutis un Toms Attiķis. Komandu nu gaida pārspēles par pēdējo ceļazīmi uz Nākotnes līgu. Pretī stāsies Nākotnes līgas 12. vietas ieguvēja, kas vēl var mainīties. Galvenās pretendentes ir ''Rēzekne'', ''Leevon Saldus'', ''Dinamo Rīga'', ''Tukums 2000'' dublieri un ''Olaine''.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/sacensibas/viriesi/o...

  +1 [+] [-]

, 2022-11-12 20:55, pirms gada
Priekšpēdējā kārtā Jēkabpils uz Ventspili neatbrauca,kā rezultātā tehniskā uzvara "tikai" ar 3:0,ko Beitar veiksmīgi izmantoja,apspēlējot nevarīgos Kalupes futbolistus ar 12:0 Rezultātā pēc vārtu starpības apsteidzot ventspilniekus.Tā tas čempiona tituls tiem veterāniem arī atnāca,jo pēdējā kārtā nekas nemainījās.Jāpiebilst,ka austrumu grupu komandas šajā finālturnīrā bija peramo zēnu statusā.Vienīgi Kekava/Auda kaut cik spirinājās,bet arī izrādījās krietni vājāki par trim rietumu grupas līderiem.

     [+] [-]

, 2022-11-13 09:36, pirms gada
Vai "Beitar" saņems licenci dalībai 1.līgā?