Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

J. Andrejevs: "Spēlējām ļoti organizēti!"

J. Andrejevs: "Spēlējām ļoti organizēti!"
Jurijs Andrejevs

Pēc otrdien aizvadītās Baltijas Futbola līgas (BFL) pret Igaunijas klubu "Trans Narva" (4:0) savos iespaidos sarunā ar eSports.lv dalījās "Liepājas metalurga" galvenais treneris Jurijs Andrejevs un komandas aizsargs Oskars Kļava.

"Spēle ritēja ar pilnīgu mūsu komandas pārsvaru, un tas ļāva iegūt nepieciešamo rezultātu. Kaut arī jāpiebilst, ka līdz otro vārtu guvumam pretinieks izrādīja ļoti sparīgu pretestību, taču pēc tam to izdevās salauzt," sacīja Andrejevs.

"Nevienu atsevišķu spēlētāju izcelt negribētu, jo visa komanda darbojās ļoti organizēti un vienoti. Kāds varbūt spēlēja labāk, kāds sliktāk, bet, kopumā ņemot, visi futbolisti savus uzdevumus izpildīja. Neviens no sastāva ārā nekrita," piebilda liepājnieku treneris.

Arī Oskars Kļava pauda uzskatu, ka izšķirošo pārākumu liepājniekiem izdevās iegūt mača otrajā daļā. "Pirmajā puslaikā bija diezgan līdzīga spēle - pretinieki vēl turējās. Mums it kā bija vairāk momentu, bet igauņi spēlēja uz pretuzbrukumiem. Savukārt otrajā puslaikā mēs nedaudz palielinājām apgriezienus, un rezultāts uzreiz pieauga mums par labu. Ja mūsu uzbrucēji būtu izmantojuši visus momentus, rezultāts būtu divreiz lielāks. Domāju, ka mēs viņus "salauzām". Pats galvenais, ka uzvarējām!"

"Treneris pēc spēles, protams, bija priecīgs. Pirmajā oficiālā spēle - 4:0 uzvara. Nav jau nekā vairs, ko piebilst - visu izsaka rezultāts. Pagājušajā sezonā vinnējām Baltijas līgu, domāju, ka šogad tas jāizdara atkal. Nav turnīru, kur mēs spēlētu ar otro sastāvu - visur cīnāmies tikai par pirmajām vietām!


, 2008-03-11 21:23, pirms 16 gadiem
Liepajas metalurgs ole ole ole!
, 2008-03-11 21:26, pirms 16 gadiem
Andrejev! Veiksmi Tev! Lai visi pirmssezonas noliceeji iet na***! Prieks sktiities, kaa tagad LM speelee! Tieshaam prieks! Bet vieniigais realizaacija! Nu jaasit iekshaa 95% izdeviibas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-03-11 21:47, pirms 16 gadiem
Es ticu un ceru uz TEVI Jurij ka Liepājas Metalurgs šogad nospelēs godam gan Baltijas līgā gan Latvijas čempionātā gan Eirokausos!!!Olē Olē Olē Liepājas Metalurgs ČĒMPIONS!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-03-11 22:36, pirms 16 gadiem
bija patīkami skatīties,ka LM spēlēja futbolu nevis Bena pingpongu!
, 2008-03-11 22:51, pirms 16 gadiem
==> zidans
Kāds futbols? 3 no 4 vārtiem guva pussargi un otraja puslaikā uzbruceji realizēja tikai 1 no 6 izgājieniem viens pret vienu ar vārtsargu!!! Un šitais "treneris" meklē jebko tikai ne uzbrucējus!!! Cepuri nost Bleideļa priekšā malacis!!!
, 2008-03-11 23:19, pirms 16 gadiem
micik, atceries pirms vairaakiem gadiem, kad LM savaa laukumaa ar 4:0 sasita FKV? toreiz pat daudzi liepaajnieki teica, ka ventinji bija labaaki, jo labaak saspeeleejaas. toties dabuuja chetrus golus savos vaartos, savukaart shodien LM ne tikai labi saspeeleejaas, bet arii guva vaartus, par ko iipashs prieks, zinot pirmssezonas paarbaudes speelju beediigo statistiku. Protams, lai vareetu runaat par komandas speeku ir jaasagaidaa nopietnaaks turniirs un nopietnaaks pretinieks, bet vismaz pirmais klaatienee veerotais iespaids nav tik pesimistisks, kaa cereets. Kameshs, izmantojot kaut pusi savu iespeeju, viennoziimiigi buutu pelniijis saliidzinaajumu ar kaadreizeejiem LM jaunajiem talantiem Dobrecovu un Verpakovski.
, 2008-03-11 23:47, pirms 16 gadiem
jaacer, ka ar uzbrukumu sezonaa buus viss oki
, 2008-03-12 08:57, pirms 16 gadiem
ja man tagad butu jaliek vai uz LM vai uz ventspili ka galveno favoritu par LAC titulu es noteikti liktu uz ventspili
LM ir specigaka aizsardziba un videja linija latvija bet bez uzbruceja mes paliksim gan aiz v-pili gan aiz skonto
, 2008-03-12 14:31, pirms 16 gadiem
Tieši ta!
"Staiceles Bebri" un Jelgavas "Viola". Foto: Einārs Bērziņš/FK Staiceles Bebri
1

"Staiceles Bebri" un "Beitar"/"Riga Mariners" pārvar Latvijas kausa pirmo barjeru

Latvijas kausa izcīņas pirmajā kārtā panākumus guva 2. līgas komandas "Staiceles Bebri" un "Beitar"/"Riga Mariners".
Santa Sanija Vuškāne. Foto: FS Metta

Vuškānei trīs vārti 13 minūšu laikā, "Metta" pietuvojas līdervienībai

Latvijas Sieviešu futbola līgā ar Rīgas "Mettas" uzaru (5:0) pār Iecavas komandu noslēdzās piektās kārtas izspēle.
Foto: Sieviešu futbols
1

"Auda" nenosargā divu vārtu pārsvaru, taču atņem "Riga" pirmos punktus

Latvijas Sieviešu futbola līgā pirmoreiz punktus zaudējusi ambiciozā "Riga" komanda, kura Ķekavā spēkojās neizšķirti (2:2) pret "Audu".