Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Andrejs Pavlovs: "Uzvarējām sīkstu pretinieku!"

Andrejs Pavlovs: "Uzvarējām sīkstu pretinieku!"
Andrejs Pavlovs

Pēc otrdien notikušās Baltijas Futbola līgas (BFL) spēles starp "Ventspils" un Igaunijas "Flora" komandām savos iespaidos par aizvadīto cīņu sarunā ar portālu eSports.lv dalījās ventspilnieku vārtsargs Andrejs Pavlovs un pirmo vārtu guvējs pussargs Artis Lazdiņš.

Atgādināsim, ka FK "Ventspils" futbolisti šodien savā laukumā ar 2:0 apspēlēja Tallinas "Flora" vienību. Skaistus vārtus ar elegantu sitienu vārtu "devītniekā" jau mača trešajā minūtē guva Artis Lazdiņš, bet 75. minūtē Aleksandrs Misikovs kurzemnieku pārsvaru dubultoja.

"Komanda nospēlēja ļoti stingri aizsardzībā - principā igauņiem nedevām iespējas kaut ko parādīt pie mūsu vārtiem. Uzbrukumā nospēlējām ar ļoti lielu koncentrāciju - pašā sākumā iesitām un pēc tam faktiski spēlējām uz rezultāta noturēšanu. Beigās radījām vēl pāris momentus un vienu arī realizējām. Kopumā nospēlējām labi un problēmas sev nesagādājām," atzina vārtsargs Pavlovs, kuram šī bija debijas spēle "Ventspils" kluba rindās.

"Man vārtos īpaši daudz darba nebija - tikai daži uzbrukumi, daži centrējumi, bet kopumā pat neatceros neko bīstamu. Treneris Grigorčuks bija apmierināts ar mūsu sniegumu. Nospēlējām labi, uzvarējām labu, sīkstu komandu - domāju, ka nav pamata būt neapmierinātiem," piebilda Pavlovs.

Labā noskaņojumā pēc gūtās uzvaras ir arī pirmo vārtu autors Artis Lazdiņš. "Uzskatu, ka mūsu komanda nospēlēja diezgan labi, parādījām teicamu cīņassparu. Zinājām, ka viegla pastaiga negaida, bet laukumā izgājām tikai ar vienu domu - obligāti jāizcīna uzvara," sacīja "Ventspils" pussargs.

"Esmu ļoti priecīgs par gūtajiem vārtiem, taču nepieciešams vēl vairāk strādāt, lai uzlabotu sniegumu. Ceru, ka treneris man dos iespēju sevi apliecināt no labākās puses. Mēģināšu sevi pierādīt arī izejot uz maiņu," uzsvēra futbolists.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-11 20:01, pirms 16 gadiem
vienalga cik augstu vēr'te šo līgu, bet tomēr prieks, ka vinnējam kaimiņus!

     [+] [-]

, 2008-03-11 21:25, pirms 16 gadiem
malaci ventinji!