Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Sieviešu futbola 1. līgā astoņas dalībnieces, klāt nākusi "Skanste"

Agris Suveizda

Sieviešu futbola 1. līgā astoņas dalībnieces, klāt nākusi "Skanste"
Foto: LFF

Svētdien un pirmdien jaunā sezona sāksies arī Sieviešu futbola 1. līgas čempionātā, kurā astoņas komandas aizvadīs divu apļu turnīru, informē Latvijas Futbola federācija.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu šosezon turnīram nav pieteikušās FB "Gulbene", Daugavpils FS (startē līgu augstāk kopā ar Iecavas komandu) un FS "Metta-2" vienības, toties klāt nākusi Skanstes SK komanda. Tieši FS "Metta" otrā vienība pērn kļuva par 1. līgas čempioni.

Rīgas Futbola skolas otrā komanda turnīrā dublieru statusā piedalīsies kopā ar SK "Imanta". Komandu apvienošanās ir arī starp FK "Tukums 2000" un FC "Talsi", kas mājas spēles aizvadīs gan Tukumā, gan Talsos. Arī šajā sezonā starp dalībniecēm ir Olaines un Liepājas otrās komandas.

Pirmās čempionāta spēles svētdien un pirmdien notiks Rīgā, Cēsīs un Olainē, bet noslēdzošie mači paredzēti oktobra beigās.

Pirmā kārta

DatumsLaiksSpēleVieta
14.04.14.00Rīgas FS-2/Imanta – Tukums 2000/TalsiJāņa Skredeļa sporta kompleksa sint. laukums
17.00Sigulda/Vidzeme – JelgavaCēsu pilsētas stadions
15.04.17.00Olaine-2 – SkansteOlaines pilsētas stadions
11.08.16.00LFS-2 – Rēzeknes BJSSLOC futbola halle

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17489/sieviesu...