Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Podpalijs: "Vajadzēja iesist vēl"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Podpalijs: "Vajadzēja iesist vēl"
Sergejs Podpalijs
Foto: fkventspils.lv

FK "Ventspils" treneris Sergejs Podpalijs pēc komandas uzvaras viesos Baltijas līgas ceturtdaļfinālā pirmajā spēlē ar Igaunijas "Flora" (1:0) kopumā bija gandarīts par spēlētāju rādīto sniegum, taču norādīja, ka labāk vajadzēja realizēt vārtu gūšanas momentus.

"Esmu apmierināts ar spēli, izcīnījām labu uzvaru. Arī jaunie puiši un spēlētāji, kas pie teikšanas tikuši retāk, kopumā nospēlēja veiksmīgi. Sarūgtināja vienīgi tas, ka guvām tikai vienus vārtus. Vajadzēja iesist vairāk, taču uzbrucējiem pietrūka meistarības. Tomēr uzvaru noteikti bijām pelnījuši," ventspilnieku galvenais treneris citēts kluba mājas lapā. Podpalijs norāda, ka pirmajā puslaikā uzbrukums bijis pārāk pasīvs, tāpēc pārtraukumā lūdzis aktīvāk darboties malējiem pussargiem Žatkinam un Mukinam. Tas arī ticis darīts un ļāvis uzbrukt asāk.

FK "Ventspils" galvenais treneris paslavēja aizsardzības centra un centra pussargu saspēli, jo šiem futbolistiem darboties kopā nebija sanācis bieži: "Iepriecināja, kā laukumā darbojās centra aizsargu pāris Barinovs-Šibamura. Faktiski bez kļūdām, bet Barinovs vienā epizodē, būdams sarežģītā stāvoklī, nospēlēja lieliski. Starp citu, arī vārtsargs Raļkevičs darbojās labā līmenī. Arī pussargi Kosmačovs un Bespalovs sapratās labi. Bija gan kļūdas, kuras noteikti izskatīsim teorētiskajās nodarbībās, bet daudz ko pārmest viņiem man nav. Turklāt Bespalovs guva uzvaras vārtus, kas viņam noteikti palīdzēs psiholoģiskajā ziņā."

"Patīkami, ka viesos izdevās uzvarēt, taču skaidrs, ka viss izšķirsies atbildes mačā Ventspilī. Tā kā šajā pārī visa cīņa par iekļūšanu pusfinālā vēl priekšā," Podpalijs nesteidzas ar paziņojumiem par ventspilnieku iekļūšanu nākamajā kārtā.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-04-07 11:53, pirms 13 gadiem
Jauns provokatoriņš uzradies sportacentrā.

  -3 [+] [-]

, 2011-04-07 12:17, pirms 13 gadiem
Redz, kamēr citi jau par izvirtībām domā, dažam labam par problēmu kļūst pat vienus vārtus gūt spēlē, kaut gan uzbrucēju vesela kaudze.

  -2 [+] [-]

, 2011-04-07 14:02, pirms 13 gadiem
Bespalovs ir aisargs vai pussargs?

  +4 [+] [-]

, 2011-04-07 15:17, pirms 13 gadiem
Romans Bespalovs ir pussargs,Vladimirs Bespalovs ir aizsargs.Var spēlēt gan centrā ,gan malā.

  -2 [+] [-]

, 2011-04-07 20:38, pirms 13 gadiem
Nu, šķiet, Podpalijs saprot, ko dara. No malas var spriest, ka Ventspilij ir tā pati problēma, kas Skonto. Kombinē, kombinē, bet iesist nevar... Nekas, ar laiku iespēlēsies uzbrucēji, un viss būs kārtībā. Sezona vēl tikai kā sākusies.