Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

''Flora'' piekāpjas ''Žalgiris'' vienībai

''Flora'' piekāpjas ''Žalgiris'' vienībai
Baltijas futbola līga

Vakar tika aizvadīta viena ''Triobet Baltijas Futbola Līgas'' spēle, kur Tallinas ''Flora'' savā laukumā ar 0:1 piekāpās Viļņas ''Žalgiris'' komandai. Jāatzīmē, ka šīs abas komandas spēlē D apakšgrupā, kurā arī ir ielozēti Latvijas čempioni FK "Ventspils".

Jau ziņojām, ka dienu iepriekš tika aizvadītas pirmās trīs ''Triobet Baltijas Futbola Līgas'' spēles, kur ''Sūduva'' ar 2:0 uzvarēja Tallinas ''Levadia'', Paņevežas ''Ekranas'' ar 1:0 pārspēja Tallinas ''TVMK'' futbolistus, bet Narvas ''Trans'' ar 2:1 apspēlēja FBK ''Kaunas'' komandu.

Vakardienas spēlē starp Tallinas ''Flora'' un Viļņas ''Žalgiris'' komandām vienīgie vārti tika gūti spēles 23.minūtē, kad precīzi sita Audrius Veikutis. Spēles beigās par nepiedienīgu izrunāšanos ar mača galveno tiesnesi (spēles galvenais tiesnesis Romāns Lajuks – aut.) Vjačeslavs Zahovaiko nopelnīja sarkano kartīti.

Nākamās trīs spēles tiks aizvadītas 11.martā, kad spēlēs arī trīs Latvijas klubi - FK "Ventspils" uzņems Tallinas ''Flora'', FK "Liepājas Metalurgs" savā stadionā tiksies ar Narvas ''Trans'', bet FK ''Rīga'' viesos tiksies ar Tallinas ''TVMK''.

Spēļu kalendāru skatieties šeit.

Izmantotie resursi:
www.balticleague.com