Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Nopietni gatavosimies arī atbildes spēlei"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Grigorčuks: "Nopietni gatavosimies arī atbildes spēlei"
Romāns Grigorčuks.
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc uzvaras Baltijas Futbola līgas ceturtdaļafināla pirmajā spēlē FK "Ventspils" galvenais treneris Romāns Grigorčuks atzina, ka arī atbildes mačam ar "Sūduvu" komanda gatavosies ļoti nopietni.

"Protams, esmu priecīgs par uzvaru, turklāt ar tik lielu rezultātu. Mēs uzvarējām ļoti nopietnu pretinieku, jo "Sūduva" šobrīd ir Lietuvas čempionāta līdere un vispār ir laba, spēlējoša komanda. Šai spēlei gatavojāmies ļoti nopietni un arī tagad nedomājam atslābināties – arī atbildes spēlei gatavosimies tāpat," sacīja Grigorčuks. Treneris atzina, ka visi spēlētāji centās un bija pelnījuši šo uzvaru, lai gan rezultāts varēja būt arī citādāks: "Pirmajā puslaikā viesi varēja izvirzīties vadībā pat ar divu vārtu pārsvaru, taču neizmantoja savas iespējas. Mēs savējās garām nelaidām."

Grigorčuks arī paslavēja Vladimiru Bespalovu, kura vārti pret "Sūduvu" bija jau trešie šajā Baltijas līgas sezonā: "Tas, ka viņš regulāri gūt vārtus, priecē, bet būtiski ir neaizmirst, ka aizsargam svarīgais ir tas, kā viņš tiek galā ar saviem tiešajiem pienākumiem. Kļūdas bija, tomēr nevar noliegt, ka Bespalovs progresē."

"Sūduva" treneris Igors Pankratjevs par komandas parādīto sniegumu bija pamatīgi sarūgtināts: "Presei man īsti nav ko teikt, bet komandai vārdi gan atradīsies. Kādi? Noteikti asi, jo maigus vārdus pēc zaudējuma 0:3 teikt nav iespējams. "Ventspils" uzvarēja pilnīgi pelnīti, par ko liecina mača rezultāts. Mēs pieļāvām ļoti daudz kļūdu aizsardzībā, sevišķi otrajā puslaikā."

Izmantotie resursi
fkventspils.lv

     [+] [-]

, 2008-06-05 11:04, pirms 16 gadiem
Sanak kaut kads dublieru cempionats

     [+] [-]

, 2008-06-05 11:05, pirms 16 gadiem
Nu nau jau jegas gatavoties, ja ar otro sastavu sit kopa

     [+] [-]

, 2008-06-05 11:06, pirms 16 gadiem
Supermens atgriezas rakstīja: Sanak kaut kads dublieru cempionats


aha,...un tas ir galigi garam...vareja but labs cempionats baltijas, bet del organizatoru un komandu attieksmes nekas vairak par setas rezervistu cempi nesanak !

  +1 [+] [-]

, 2008-06-05 12:16, pirms 16 gadiem
Tinkijs Vinkijs rakstīja: aha,...un tas ir galigi garam...vareja but labs cempionats baltijas, bet del organizatoru un komandu attieksmes nekas vairak par setas rezervistu cempi nesanak !

nu bet ja starp ceturtdaļdfinaala speelem ir meenesis starpaa! kaada tur intriga, jomajo