Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Rīgā un Babītes novadā pirmo reizi notiks Eiropas futbola veterānu līgas čempionāts

Agris Suveizda

Rīgā un Babītes novadā pirmo reizi notiks  Eiropas futbola veterānu līgas čempionāts
Aleksandrs Koliņko
Foto: Raitis Supe ("Jelgavas Vēstnesis")

12. novembrī Babītē notiks Eiropas futbola veterānu līgas čempionāts. Par uzvaru cīnīsies komandas no sešām valstīm – Ukrainas, Krievijas, Lietuvas, Polijas, Baltkrievijas un Latvijas.

Čempionāts notiks 12. novembrī no plkst. 10.00 līdz 16.00 sporta kluba “Babīte” stadionā Piņķos. Līdz ar to sestdienas pēcpusdienā tiks noskaidroti Eiropas futbola veterānu līgas čempioni. Babītes komandas sastāvā jāatzīmē Mihails Miholaps - galvenais treneris SK Babīte komandā, kura kļuva par 1. līgas čempioniem un ieguva tiesības jaunajā sezonā spēlēt Virslīgā.

Nākamajā dienā plkst. 11:30 Rīgā, Arkādijas stadionā, notiks Eirolīgas mačs starp Eirolīgas izlasi un Latvijas nacionālo izlasi. Eirolīgas veterānu komandā spēlēs veterāni no sešām valstīm. Savukārt Latvijas veterānu komandā piedalīsies Mihails Zemļinksis, Olegs Blagonadeždins, Aleksandrs Koļinko un Igors Stepanovs. “Ar šo cilvēku palīdzību mēs organizēsim 13. novembra spēli”, LFF.lv pastāstīja Latvijas futbola veterānu komandas menedžeris Vadims Aingorns.

Līgas prezidents Vadims Kaganovs norāda, ka sākotnēji bija paredzēts čempionātu rīkot Viļņā, bet tehnisku problēmu dēļ tur nevarēja organizēt šo līgu. “Puiši no Kaļiņingradas "Baltika" pamudināja spēlēt Rīgā. Latvijas galvaspilsētā mēs spēlēsim pirmo reizi. Skaista pilsēta ar senām futbola tradīcijām. Es domāju, ka šis posms Rīgā veicinās veterānu futbola atpazīstamību. Papildus tam varēsim paplašināt savus kontaktus un stiprināt draudzību staro dažādām valstīm,” komentē Kaganovs.

Papildus tam viņš norāda, ka ir izdevies piesaistīt uzticamus partnerus un līdzorganizatorus šajā čempionātā. “Babītes pašvaldība un sporta zīmols “Joma” ir veiksmīgi darbojušies līdzīgos projektos līdz šim. Tāpēc ticu, ka arī šis čempionāts būs izdevies,” norāda Kaganovs.

     [+] [-]

, 2016-11-03 18:46, pirms 8 gadiem
No cik gadiem sai turnira skaitas veterana vecis ?

     [+] [-]

, 2016-11-03 18:49, pirms 8 gadiem
Un kads formats ? Rakstot zin tikai ka reklamet

     [+] [-]

, 2016-11-03 18:49, pirms 8 gadiem
Kada formata speles ?

     [+] [-]

, 2016-11-03 19:16, pirms 8 gadiem
Varējām visus Euro 2004 varoņus atkal vienkopus savākt. No tā sastāva, šķiet, tikai Pavlovs, Korabļovs un Rimkus turpina spēlēt kādā no LV divām spēcīgākajām līgām.

     [+] [-]

, 2016-11-03 20:14, pirms 8 gadiem
reikons rakstīja: Varējām visus Euro 2004 varoņus atkal vienkopus savākt. No tā sastāva, šķiet, tikai Pavlovs, Korabļovs un Rimkus turpina spēlēt kādā no LV divām spēcīgākajām līgām.
Kādam to vajag? Stjopa, Miša, Blaga un Koļina ir LFF pietuvinātie.

     [+] [-]

, 2016-11-04 00:10, pirms 8 gadiem
Caune JM rakstīja: Kādam to vajag? Stjopa, Miša, Blaga un Koļina ir LFF pietuvinātie.
Kur tad Koļinko pietuvināts? Spartakā tik strādājis savu īso trenera karjeras laiku. Stepanovs jauniešu izlasi trenē, kamēr Zemļinskis un Blagonadeždins kādreiz ir trenējuši. Par tiem vēl var piekrist. Bet nu būtu super vismaz daļu veco buku redzēt atkal kopā. Skaidrs, ka Pahars un Astafjevs kā izlases treneri diez vai piedalītos, un Štolceru ar Laizānu rokā nedabūt, jo viņi ārpus Latvijas strādā.