Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

''Kaunas'' pārliecinoši uzvar Paņevežā

''Kaunas'' pārliecinoši uzvar Paņevežā
FBK ''Kaunas'' leģionāri un treneris.
Foto: E.Šemiotas, www.futbolas.lt

Šovakar tika aizvadīta viena ''Triobet Baltijas Futbola līgas'' ceturtdaļfināla spēle, kurā Paņevežas ''Ekranas'' savā laukumā ar rezultātu 2:4 piekāpās FBK ''Kaunas'' futbolistiem.

Šajā mačā abām komandām bija daži robi sastāvā, jo daži futbolisti gatavojas kopā ar Lietuvas izlasi mačam ar Krieviju rīt Minhenē, bet vairākus futbolistus vajā savainojumi. Pirms mača ''Kaunas'' stratēģis Artūrs Ramoška atzina, ka ar šādu sastāvu viņu apmierinātu arī neizšķirts, tomēr, kā izrādījās vēlāk, komanda spēja uzvarēt pat ar šādu sastāvu, turklāt diezgan pārliecinoši. Jau tagad varam pateikt, ka ''Ekranas'' atbildes spēlē atspēlēt zaudēto būs ļoti sarežģīti, iespējams, pat neiespējami.

Rezultātu 12. minūtē atklāja FBK ''Kaunas'' līderis un labākais pagājušā gada futbolists Lietuvas A līgā Rafaēls Ledesma, kurš eleganti un tehniski apspēlēja divus aizsargus un bumbu raidīja vārtos. 14. minūtē otrs uzbrucējs Luka Aniničs pārsvaru palielināja, bet 45. minūtē tas pats Aniničs guva savus otros vārtus un pārtraukumā ejot tablo vēstīja 3:0 viesu labā.

Pēc pārtraukuma ''Ekranas'' sniegumu uzlaboja, bet tuvāk vārtu guvumam bija viesi, kad pēc vārtsarga kļūdas bumbu vārtos gandrīz raidīja Aniničs, taču laukuma saimniekus glāba vārtu pārliktnis. 75. minūtē vienu, bet ļoti ātri arī otru dzelteno kartīti nopelnīja uz maiņu uznākušais ''Kaunas'' uzbrucējs Mindaugs Grigalēvičs, kuram cīņa bija beigusies. Pēc astoņām minūtēm skaitlisko pārsvaru izmantoja ''Ekranas'', kad piešķirto 11 metru soda sitienu realizēja Deimants Bička (1:3), 92. minūtē ''pendeli'' nopelnīja viesi, kuri to arī realizēja - 4:1 (Adrians Mroviecs), taču, kad jau šķita, ka cīņa šādi arī beigsies, ātru uzbrukumu izveidoja mājinieki, kuri pēc haosa soda laukumā spēja bumbu raidīt vārtos - 2:4, izcēlās Matovičs.

Rīt notiks vēl trīs pirmās ''Triobet Baltijas Futbola līgas'' ceturtdaļfinālu spēles - ''Ventspils'' savā laukumā uzņems ''Sūduvu'', ''Žalgiris'' sacentīsies ar ''Skonto'', bet ''Liepājas metalurgs'' cīnīsies ar ''Rīgu''.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-03 21:43, pirms 16 gadiem
Rīt LV klubi ierādīs leišiem viņu vietu !!!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-03 21:48, pirms 16 gadiem
Paldies Kaunas! Jūs atnesat $$$

     [+] [-]

, 2008-06-03 22:19, pirms 16 gadiem
samss rakstīja: Paldies Kaunas! Jūs atnesat $$$


man tiesi otradi

  +1 [+] [-]

, 2008-06-03 22:42, pirms 16 gadiem
Šo spēli tiesaja Romāns Lajuks, Jurijs Popovičenko un Arnis Lemkins.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-03 23:37, pirms 16 gadiem
Tinkijs Vinkijs rakstīja: man tiesi otradi


Izsaku līdzjūtību! Nākošreiz pakonsultējies ar mani pirms liec

     [+] [-]

, 2008-06-04 11:20, pirms 16 gadiem
samss rakstīja: Izsaku līdzjūtību! Nākošreiz pakonsultējies ar mani pirms liec


ta ar darisu bet nakama reize var nebut