Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Ešvorts: "Bija grūtāk nekā Viļņā"

Andrejs Siliņš

Ešvorts: "Bija grūtāk nekā Viļņā"
"Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc Baltijas Futbola līgas ceturtdaļfināla atbildes spēles pret Viļņas "Žalgiris" uzvarētāju FC "Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts atzina, ka mačs Rīgā bijis daudz grūtāks nekā Viļņā.

"Mačs Rīgā bija krietni grūtāks, nekā spēle Viļņā," atzina Ešvorts. "Pretinieks šoreiz labāk spēlēja aizsardzībā. Šoreiz par noraidījuma piešķiršanu atļaušos tiesnesim nepiekrist, jo tajā epizodē varēja pat neparādīt dzelteno kartīti."

"Palikuši mazākumā, turpinājām uzbrukt, kā rezultātā arī izdevās izcīnīt pelnītu uzvaru. Domāju, ka šādas uzvaras liecina par komandas raksturu," pēc mača teica Pols Ešvorts.

"Apsveicu pretiniekus ar izcīnīto uzvaru," ar pieklājības frāzēm iesāka "Žalgiris" komandas otrais treneris Ģedimins Kontauts. "Domāju, ka viņi pelnīti iekļuva nākamajā kārtā. Pēc zaudējuma ar 2:4 savā laukumā bija pagrūti noskaņoties cīņai par iekļūšanu nākošajā kārtā. Domāju, ka noraidījums šīsdienas mačā mums izdarīja "lāča pakalpojumu", jo kāds no spēlētājiem padomāja, ka viss jau ir mačā sasniegts."

  +2 [+] [-]

, 2008-07-02 23:11, pirms 16 gadiem
esmu kaismīgs Skonto fans, bet spēle šodien tiešām nebija pārāk baudāma... varbūt deļ tā, ka žalgiris spēlēja no aizsardzības pārsvarā

     [+] [-]

, 2008-07-03 00:05, pirms 16 gadiem
tapec es aizgaju pec 1pusl.

     [+] [-]

, 2008-07-03 00:18, pirms 16 gadiem
ervains91 rakstīja: tapec es aizgaju pec 1pusl.

tapēc, ka neko nesaproti no futbola jox

nu mazākumā 2us vārtu iesist kurs katrs nemāk

varētu vēl beigās izkauties.. tik e paliadu garām to :S

  +1 [+] [-]

, 2008-07-03 01:10, pirms 16 gadiem
Malači skontieši !