Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Sieviešu līgā intriga vēl priekšā

Andrejs Siliņš

Sieviešu līgā intriga vēl priekšā
Foto: ITAR-TASS

Latvijas sieviešu futbola klubu čempionātā šosezon atlikušas vairs tikai piecas spēlēs, turklāt īpaši intriģējošs solās tā nobeigums - pretendentu skaits uz zelta godalgām ietver trīs klubus.

Pašreizējās turnīra līderes ar izcīnītajiem 26 punktiem ir SK „IMANTA”/FK „RĪGA” futbolistes, turklāt rīdzinieces jau ir aizvadījušas visas regulārā čempionāta spēles un kopvērtējumā var ieņemt tikpat labi kā pirmo, tā arī trešo pozīciju.

Par četriem punktiem mazāk tabulā šobrīd ir diviem klubiem - „FC SKONTO/CERĪBA-46.VSK.” un ”SALDUS FK/LUTRIŅI”, turklāt šīm komandām vēl atlikušas divas savstarpējās cīņas čempionātā - 2. un 8.novembrī attiecīgi. Tieši šo spēļu iznākums lielā mērā var izšķirt galīgo vietu sadalījumu 2008.gada Latvijas čempionātā, kā arī kādā no šīm spēlēm var jau tikt kronētas čempiones.

Tomēr lielāka iespēja kļūt par čempionēm dotajā situācijā ir „FC SKONTO/CERĪBA-46.VSK.” futbolistēm, kurām - neskaitot cīņas ar Saldus futbolistēm - vēl jāaizvada spēles izbraukumā pret Pļaviņu "DM/JRS Viesīte" un FK "Tukums/Baltais" komandām, tādējādi iespēja nopelnīt vēl sešus punktus, tādējādi pārējām konkurentēm kļūstot neaizsniedzamām.

Šajā nedēļas nogalē Skonto FC/Cerība-46.vsk sestdien, 1.novembrī vispirms viesosies Pļaviņās, savukārt dienu vēlāk 2.novembrī plkst 13:00 A.Šeibeļa stadionā, Vecmīlgrāvī: Skonto FC/Cerība-46.vsk - Saldus FK Lutriņi pirmā tikšanās, kas var kļūt par visa čempionāta zelta spēli.

2008.gada Latvijas Sieviešu čempionāts futbolā atlikušo spēļu kalendārs

01. novembris (sestdiena) (13:00) Pļaviņās
Pļaviņas DM/JRS Viesīte - Skonto FC/Cerība-46.vsk

01. novembris (sestdiena) (15:00) Mārupē
FK Tukums/Baltais - Šitika FS/ZFK „Baloži”

02. novembris (svētdiena) (13:00) A. Šeibeļa stadions (Vecmīlgrāvī)
Skonto FC/Cerība-46.vsk - Saldus FK Lutriņi

08. novembris (sestdiena) (13:00) Saldū
Saldus FK Lutriņi - Skonto FC/Cerība-46.vsk

Datums un laiks tiks paziņoti pēc 3. novembra
FK Tukums/Baltais - Skonto FC/Cerība-46.vsk

Izmantotie resursi:
lff.lv

     [+] [-]

, 2008-10-31 16:34, pirms 16 gadiem
cik komandas vsp spele?

  +1 [+] [-]

, 2008-11-01 18:28, pirms 16 gadiem
GO Saldus FK Lutriņi