Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Šabala, Rakels un Tarasovs dodas uz maiņu, Paharam vēl viens zaudējums D sērijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Šabala, Rakels un Tarasovs dodas uz maiņu, Paharam vēl viens zaudējums D sērijā
Valērijs Šabala (melnajā formā). Foto: fcviitorul.ro

Rumānijas un Kipras čempionāta spēlēs laukumā uz maiņu atkal devās uzbrucēji Valērijs Šabala un Deniss Rakels, kā arī aizsargs Igors Tarasovs, savukārt Itālijas D sērijā "ACN Siena 1904" komanda piedzīvoja otro zaudējumu Mariana Pahara vadībā aizvadītajās divās cīņās.

Rumānijas Augstākajā līgā piekto maču pēc kārtas neizšķirti nospēlēja Konstancas "Viitorul", kas izbraukumā cīnījās 1:1 pret Džirdžiu "Astra". Šabala laukumā tika sūtīts 75. minūtē, kad rezultāts jau bija 1:1. "Viitorul" ar 20 mačos nopelnītiem 25 punktiem Rumānijas čempionāta kopvērtējumā saglabāja astoto vietu. Šabala visās trijās spēlēs Rumānijas līgā ir devies laukumā uz maiņu.

Kipras čempionātā smagu zaudējumu piedzīvoja "Paphos", kas mājās ar 1:4 kapitulēja Larnakas AEK priekšā. Rakels šodien spēlēja no 72. minūtes, tobrīd AEK būdamai priekšā ar 2:1. "Paphos" ar 25 punktiem 22 cīņās ieņem astoto vietu.

Citā Kipras līgas mačā Ahnas "Ethnikos" spēlēja 1:1 pret "Nea Salamis". Tarasovs "Ethnikos" rindās laukumā devās 83. minūtē, kad rezultāts bija 1:0 "Ethnikos" labā. Dažas minūtes iepriekš Ahnas komandā sarkano kartīti saņēma bijušais RFS serbu aizsargs Milans Savičs. 22 kārtās 16 punktus nopelnījusī "Ethnikos" joprojām ir pēdējā 14 vienību konkurencē.

Itālijas D sērijas E grupā "ACN Siena 1904" cieta trešo zaudējumu pēc kārtas, viesos ar 0:1 piekāpjoties "Montevarchi". Pahara trenētā Sjēnas vienība ar 18 punktiem 13 spēlēs turnīra tabulā ir astotā.

Visbeidzot Šveices Superlīgā ārpus savu komandu pieteikumiem palika divi Latvijas izlases futbolisti. Roberts Uldriķis trešo spēli pēc kārtas nebija "Sion" sastāvā, komandai viesos ar 1:2 zaudējot čempionvienībai un pašreizējai līderei Bernes "Young Boys". Savukārt aizsargs Mārcis Ošs nebija pieteikts "Lugano" neizšķirtā 2:2 izbraukumā pret "Basel". Šveices čempionāta kopvērtējumā "Lugano" ar 24 punktiem 16 spēlēs ir ceturtā, kamēr "Sion" ar 16 punktiem 17 mačos desmit komandu konkurencē ir astotā.