Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kolers veic pārrunas ar Francijas 3. līgas klubu ''Cannes''

Kolers veic pārrunas ar Francijas 3. līgas klubu ''Cannes''
Jans Kolers ar iegūto balvu par ''Krylya Sovetov'' aizvadītās sezonas labāko spēlētāju
Foto: kc-camapa.ru

Bijušais Čehijas izlases spēlētājs Jans Kolers, kurš kopš pērnā gada janvāra pārstāvēja Krievijas Premjerlīgas klubu ''Krylya Sovetov'', atklājis, ka veic pārrunas ar Francijas pēc spēka 3. līgas klubu ''Cannes''.

Pirms nedēļas jau ziņojām, ka pieredzējušais čehu futbolists pēc pavadītā pusotra gada Krievijas Premjerlīgas klubā ''Krylya Sovetov'' nolēmis atgriezties Francijā, savās mājās Monako, kur savulaik divas sezonas viņš aizvadīja vietējās komandas ''AS Monaco'' rindās. ''Pašreiz taisos atgriezties Francijā, kopā ar ģimeni dzīvot Monako un, visdrīzāk, spēlēšu ''Cannes'' rindās,'' pirms pēdējās spēles Samāras kluba rindās atklāja Kolers.

Lai nu kā, runas par 3. līgas franču klubu ''Cannes'' bijušas patiesas. Čehu milzis (spēlētāja augums 202 cm) atklājis, ka patiešām šobrīd veic pārrunas ar šī kluba vadību par iespējamo karjeras turpinājumu (noslēgumu) franču komandas rindās. ''Jā, pašreiz veicu pārrunas ar ''Cannes'' vadību. Visām lietām vajadzētu būt skaidrām šīs nedēļas laikā. ''Cannes'' interesē mani, un es joprojām vēlos būt noderīgs. Man jau ir 36 gadi, tāpēc vairs neloloju lielas cerības un nedomāju par lielu mērķu sasniegšanu. Vēlos spēlēt prieka pēc,'' čehu mājaslapai www.sport.cz sacīja Kolers.

Tāpat bijušais Čehijas izlases spēlētājs, kurš valstvienības rindās 91 spēlē guvis 55 vārtus (visvairāk izlases vēsturē – R.Z.), atklājis, ka pēc nākamā gada viņš beigs savu karjeru. ''Treniņos sajutos kā veterāns. Palika grūti tikt galā ar slodzi. Domāju, ka nākamais gads būs pēdējais manā karjerā. Diez vai strādāšu par treneri, lai gan savā kompjūterā man patīk spēlēt spēli par futbola menedžeri. Bet, ja būtu iespēja strādāt kopā ar bērniem, tad tas jau mani ieinteresētu,'' piebilda Kolers, kuru Samāras kluba oficiālajā mājaslapā atzina par ''Krylya Sovetov'' labāko spēlētāju aizvadītajā sezonā. Pirms pēdējā mača Koleram tika pasniegta arī balva - milzīga plīša rotaļlieta (pele).

Jāpiemin, ka ''Cannes'' spēlē Francijas čempionāta pēc spēka 3. līgā ''National'', kur šobrīd pēc aizvadītajām 17 spēlēm (gandrīz puse sezonas) ieņem 13. vietu turnīra tabulā. Pērn ''Cannes'' ieņēma 4. vietu, piecus punktus atpaliekot no 3. vietas, kura garantē iekļūšanu Francijas 2. līgā ''Ligue 2''.

Izmantotie resursi:
fifa.com
sport.cz

  +7 [+] [-]

, 2009-11-30 23:10, pirms 15 gadiem
nu vēlu veiksmi pabeigt karjeru ar godu!

     [+] [-]

, 2009-12-01 08:29, pirms 15 gadiem
labaa balva

  -2 [+] [-]

, 2009-12-01 08:33, pirms 15 gadiem
loti loti loti veca zinja...

  -2 [+] [-]

, 2009-12-01 11:48, pirms 15 gadiem
Kaada vaina Krievijai? Bet vispaar taisniiba, ka ljoti veca zinja

     [+] [-]

, 2009-12-01 12:41, pirms 15 gadiem
velnciemietis rakstīja: Kaada vaina Krievijai? Bet vispaar taisniiba, ka ljoti veca zinja
Наверное после матча с Тереком всё ещё отойти не может.