Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Spartak" gaidāmas lielas pārmaiņas

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Spartak" gaidāmas lielas pārmaiņas
Radoslavam Kovāčam, visticamāk, būs jāmeklē sev jauns klubs
Foto: AFP

Maskavas "Spartak" futbola klubā gaidāmas lielas pārmaiņas. Kluba vadība nolēmusi veidot jaunu komandu, tādējādi vairāki komandas spēlētāji klubu atstās.

Atgādināsim, ka šī sezona spartakiešiem bijusi līdz šim ļoti nesekmīga, jo komanda vietējā čempionātā atrodas tikai 6. vietā, no trešās vietas atpaliekot gan tikai par četriem punktiem. Sezonas laikā komandas vadība arī nomainīja komandas galveno treneri, kā arī šķīrās no komandas slavenākā spēlētāja Jegora Titova.

Kluba vadība nolēmusi pie šīm pārmaiņām neapstāties, tādēļ grasās turpināt veikt izmaiņas komandas sastāvā. Viens no komandas pussargiem Vladimirs Bistrovs pats pieņēmis lēmumu lauzt līgumu ar klubu pēc šīs sezonas, bet tādi futbolisti kā Stipe Pletikoša, Radoslavs Kovāčs, Romāns Šiškins, kā arī lietuvietis Igns Dedura tiks pārdoti.

Aizvietotājs tiks meklēts arī komandas brazīliešu leģionāram Mocartam, kura sniegums šosezon klubu nav apmierinājis. Izīrēts kādai citai komandai tiks arī komandas uzbrucējs Artjoms Dzjuba.

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs: Castro

  -1 [+] [-]

, 2008-10-30 11:39, pirms 16 gadiem
Prata darbs tas nav atbrivoties no Pletikosas, Kovacha un Bistrova, bet ceru ka spees atras vinjiem aizvietotajus!!!
Shis klubs man ir favoriits austrumeiropa!!!

     [+] [-]

, 2008-10-30 12:03, pirms 16 gadiem
Patīk, ka baumas tiek atspoguļotas kā dažām komandām gribētos
Bistrovs nevar lauzt līgumu, Pletikosa šobrīd ir vienīgais, kurš vispār reāli spēlē, Šiškins ir krievs (skatoties no leģionāru limita puses), tādēļ šī info ir vienkārši smieklīga.

Taču pārmaiņas būs ļoti būtiskas - viena no tām 100% būs Mocarts un Štrancļs - tie gan ir vāji spēlētāji!

Gaidu, kad beidzot nopirks normālu uzbrucēju, jo tie, kas spēlē šobrīd uzbrukuma smailē ir otrās līgas spēlētāji.

     [+] [-]

, 2008-10-30 12:16, pirms 16 gadiem
psihs rakstīja: Pletikosa tiešām labs. Bet Bistrovs tagad ir nekāds. Tas pats ir arī ar mocartu.
Pletikosa ir Horvatijas izlases numur 1 un shobriit neko labaku vinji es domaju nespees atrast! Bistrovs var naakt laukuma speles beigas un ar savu atrumu un piespelem var atdzivinat komandu! Mocarts vienkarshi flops visi lika uz vinja lielas ceribas, jo ka neka Italijas A serijas speletajs, bet ne ka laba nesanaca!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-30 12:25, pirms 16 gadiem
es domāju ka tās pārmaiņas vienalga neievedīs Spartaku uz čempiona troni Krievijā...

  -1 [+] [-]

, 2008-10-30 12:33, pirms 16 gadiem
izklausas pec Ziemassvetku izpardoshanam... tikai nez nez, vai Santa Klauss Spartakam kadu labu davaninju sagatavos...

     [+] [-]

, 2008-10-30 12:48, pirms 16 gadiem
Pletikosa un Bystrovs-tos vareja paturet. Bet tos Bazenovu, Dzjubu un Prudnikovu sen jau vajadzeja uz 3.ligu!

     [+] [-]

, 2008-10-30 12:51, pirms 16 gadiem
kāpēc nedomājiet ko rakstat??
te ir tikai baumas un pat tās ar neprecīzas. championat.ru ziņai ir atsauce uz sportsdaily.ru, kur tas arī izteikts nenoteiktā varbūtējā baumu līmenī bez atsauces un konkrētu avotu.

pirmkārt, treneris Laudrups un GM Karpins oficiāli pateikuši, ka lielas izmaiņas nebūs, 3-6 cilvēki, jo vienkārši dažas pozīcijas ir jāpastiprina, atkarībā no tā ko varēs dabūt.
otrkārt, 4-6 spēlētāji nav lielas izmaiņas, īpaši Krievijai - lielas izmaiņas ir kad nomainās 15-20 cilvēki (piem. Šiņņik regulāri, Saturn u.c.).
nomaiņas tikai loģiskas - Mocarts reāli regresē un ir vājš, Dedura ir pavecs un nepretendē uz pamatsastāvu, un jaunos var izīrēt lai gūst spēļu praksi.

lielas izmaiņas nebūtu loģiskas - tā kā ir leģionāru limits, tad krievi jātur kautvai vidēji. atlaist vai pārdot jau var, bet ko vietā - labie krievi ir uz izķeršanu un jau uz labiem līgumiem, bet reāli labie leģionāri neraujas uz Krieviju ..

  -1 [+] [-]

, 2008-10-30 13:02, pirms 16 gadiem
jau kuro reizi vairāku gadu laikā
Slēpts komentārs: raishis

     [+] [-]

, 2008-10-30 14:44, pirms 16 gadiem
Mihaels Laudrups tātad sāk jau ieviest izmaiņas klubā, esot galvenā trenera postenī! vakar skatījos pa Russia Today interviju ar Laudrupa kungu, nu ko jāsaka ka spartaks kļūs eiropeiskāks, kaut gan jau tā ir kas runā spāniski, vāciski, un sazin vēl kādāvalodā. Bet pats būtiskākais ka tik uzsverts, ka saglabāšot krievisko spēlētāju kodolu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-30 17:31, pirms 16 gadiem
Kaut kas ir stipri jāmaina. Tas nav īstais Spartaks ar tādiem rezultātiem.