Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Jānis Ikaunieks atgriežas sastāvā Somijā, Tarasovs un Rakels noslēdz sezonu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Jānis Ikaunieks atgriežas sastāvā Somijā, Tarasovs un Rakels noslēdz sezonu
Jānis Ikaunieks. Foto: LFF

Latvijas izlases futbolists Jānis Ikaunieks pēc sešu spēļu izlaišanas atgriezies "KuPS" sastāvā Somijas meistarsacīkstēs piedzīvotajā zaudējumā mājās ar 1:2 pret Valkeakoski "Haka".

26 gadus vecais uzbrucējs laukumā bija "no zvana līdz zvanam", "KuPS" piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas. Somijas čempionāta kopvērtējumā Ikaunieka "KuPS" ar sešās cīņās iegūtiem septiņiem punktiem ieņem sesto pozīciju.

Kipras Augstākajā divīzijā trīs zaudējumu sēriju pārtrauca aizsarga Igora Tarasova (laukumā devās pamatsastāvā un tika nomainīts 57. minūtē) Ahnas "Ethnikos", kas viesos ar 2:1 pieveica ārpus pieteikuma palikušā uzbrucēja Denisa Rakela "Paphos". Kipras meistarsacīkšu noslēgumā "Paphos" ierindojās septītajā, bet "Ethnikos" - devītajā vietā.

Igaunijas Meistarlīgā otro zaudējumu pēc kārtas cieta vārtsarga Ivana Baturina Tallinas "Legion", mājās ar 2:3 atzīstot līdervienības Tallinas "Levadia" pārākumu. "Legion" ar 17 punktiem 14 spēlēs atrodas piektajā vietā.

Polijas 1. līgā trīs neveiksmju sēriju pārtraukusi uzbrucēja Valērija Šabalas "GKS Bełchatów", viesos ar 1:0 apspēlējot Gloguvas "Chrobry". Šabala laukumā tika sūtīts uz maiņu 86. minūtē, kad rezultāts jau bija 1:0 viņa komandai par labu. "GKS Bełchatów" turnīra tabulā ar 23 punktiem 32 mačos joprojām ir pēdējā.

  +1 [+] [-]

, 2021-05-30 09:47, pirms 3 gadiem
Un te visi čukstēja ka ar šabalu ir cauri, bet čalis divos čempionātos uzreiz kapa.
Īsts nazis 😂😂😂

     [+] [-]

, 2021-05-30 13:45, pirms 3 gadiem
Kādi tik karjeras līkloči latviešu futbolistiem nav bijuši. No Brugges līdz GKS, no Metz līdz KUPS, no Reading līdz Riga. Reti kurš tagad nospēlē visu spēli regulāri savā komandā, turklāt, komandas nav no sava čempionāta augšgala.