Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Trabzonspor" galvenais treneris atkāpies

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Trabzonspor" galvenais treneris atkāpies
Ersuns Janals
Foto: SCANPIX SWEDEN

Turcijas futbola Superlīgas kluba "Trabzonspor" galvenais treneris Ersuns Janals atkāpies no amata pēc komandas piedzīvotās neveiksmes pret "Sivasspor" (0:3) pēdējā čempionāta spēlē.

"Trabzonspor" sezonu uzsāka ļoti veiksmīgi, ilgi atrodoties pirmajā vietā, taču pamazām komandas sniegums pasliktinājās. Pēdējā Turcijas čempionāta spēlē Janala trenētā komanda pārliecinoši ar 0:3 zaudēja turnīra līderei "Sivasspor". Pēc šīs neveiksmes "Trabzonspor" no līderiem atpaliek jau par septiņiem punktiem. Piecas kārtas līdz turnīra beigām komanda ieņem trešo vietu.

Pēc šī zaudējuma no galvenā trenera amata nolēma atkāpties Ersuns Janals, kurš ar komandu strādāja kopš 2007. gada. Pirms sezonas klubs parakstīja līgumus ar vairāk kā 20 jauniem spēlētājiem, lai kvalificētos vismaz Čempionu līgai, taču šo uzdevumu treneris neizpildīja, tādēļ atkāpās.

Savas karjeras laikā Janals trenējis tādus klubus kā "Denizlispor", "Genclerbirligi", "Ankaragucu", kā arī vadījis Turcijas izlasi, taču vēlāk viņu šajā amatā nomainīja Fatihs Terims. Janala vietu līdz sezonas beigām ieņems Turcijas U-19 izlases galvenais treneris Ahmets Ozens.

Izmantotie resursi:
uefa.com