Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Serbijas izlases uzbrucējs Jovanovičs tuvu pārejai uz ''AC Milan''?

Serbijas izlases uzbrucējs Jovanovičs tuvu pārejai uz ''AC Milan''?
Milans Jovanovičs
Foto: AP/Scanpix

Serbijas izlases uzbrucējs Milans Jovanovičs, kurš jau ceturto sezonu spēlē pašreizējo Beļģijas čempionu ''Standard Liege'' rindās, ir tuvu pārejai uz Itālijas klubu ''AC Milan'', atklājis beļģu kluba viceprezidents. Pāreja gan varētu notiktu tikai nākamajā vasarā.

Belgradā dzimušais 28 gadus vecais futbolists jau ceturto sezonu pārstāv Beļģijas klubu ''Standard Liege''. Iepriekšējos divus gadus Jovanovičs palīdzējis savai pārstāvētajai komandai triumfēt vietējā čempionātā, kā arī Beļģijas kausa izcīņā. Tāpat pirms kāda laika kopā ar Serbijas izlasi Jovanovičs nopelnīja ceļazīmi uz 2010. gada Pasaules kausa izcīņu DĀR. Kvalifikācijas ciklā, kurā Serbija ieņēma 1. vietu, apsteidzot tādas izlases kā Francija un Rumānija, Jovanovičs valstsvienībai palīdzēja ar pieciem gūtajiem vārtiem.

Beļģijas kluba viceprezidents Lusjēns Donofrio paziņojis, ka Serbijas izlases spēlētājs nākamajā vasarā, iespējams, pievienosies itāļu klubam ''AC Milan''. Pirms kāda laika klīda baumas, ka Jovanovičs Milānā ieradīsies jau janvārī, taču Donofrio atklājis, ka Jovanovičs savu ceturto sezonu pabeigs ''Standard'' rindās, bet uz Milānu pārcelsies ne ātrāk par nākamo vasaru. Pēc viceprezidenta teiktā, sarunas starp ''Standard'' un ''AC Milan'' vēl nav beigušās, bet pašreiz tās jau atrodas fināla stadijā. Savukārt pats spēlētājs gan atklājis, ka ir izbrīnīts par viceprezidenta teikto, jo nekāds līgums vēl nav parakstīts.

Četru sezonu laikā ''Standard'' rindās visu turnīru ietvaros Jovanovičs, kurš karjeras laikā pārstāvējis arī Serbijas klubu ''Vojvodina'', Doņeckas ''Shakhtar'' un Maskavas klubu ''Lokomotiv'', aizvadījis 134 spēles, kuru laikā guvis 80 vārtus.
Nopietnu interesi par futbolistu izrāda arī Vācijas Bundeslīgas klubs ''Hamburg'', taču tiek minēts, ka vācu klubam nav cerību sacensties ar Milānu par spēlētāja iegādi. Tāpat interesi izrāda arī ''Atletico Madrid'', ''Valencia'', ''Stuttgart'' un ''Everton''.

Pašreiz, kad Beļģijas čempionātā jau ir aizvadītas gandrīz divas trešdaļas no sezonas spēlēm, ''Standard'' turnīra tabulā ieņem tikai 7. vietu, bet, neskatoties uz to, Jovanovičs ar desmit gūtajiem vārtiem ir čempionāta rezultatīvākais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
corrieredellosport.it


, 2009-12-28 22:47, pirms 14 gadiem
Nez kādreiz kāds latwietis ar spēles milan līmenja klubā
, 2009-12-28 23:02, pirms 14 gadiem
Jā !
, 2009-12-28 23:04, pirms 14 gadiem
zempis rakstīja: Nez kādreiz kāds latwietis ar spēles milan līmenja klubā
Domāju es būšu viens no tiem...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-12-28 23:41, pirms 14 gadiem
masterboy rakstīja: tik smiekliigi ka pat ap----ies var sen tadus joku neiju dzirdejis................
vmc.lv: LATVIEŠU VALODAS KURSI | Valodu mācību centrs
iesaku, tev tas ir vajadzigs !
, 2009-12-29 02:20, pirms 14 gadiem
Standard bez viņa būtu ļōōōti grūti. Bet kā spēlētājs viņš ir izcils. Un viņa brīvsitieni... Bet veiksmi viņam. Ja ir iespēja, un vēlme tad ir jālaiž.

P.S. Interesanta ka pavisam nesen no Ljēžas uz Milānu pārcēlās Ogučijs Oņjēvū...
, 2009-12-29 09:59, pirms 14 gadiem
Vai tad Milānai uzbrucēju nepietiek? Ronaldinju, Indzagi, Pato, Huntelārs, Boriello? Labāk uz Hamburgu - tur uzbrucēju mazāk. Bergs, Elia. Varētu mēģināt tur iefiltrēties labi. Bet jāatzīst viena lieta - serbi māk izaudzināt labus spēlētājus un pārdot pēc tam lielajiem klubiem. Ivanovičs - Chelsea, Vidičs un Tosičs - United u.t.t.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.