Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Panathinaikos" iegādājas "Flamengo" uzbrucēju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Panathinaikos" iegādājas "Flamengo" uzbrucēju
Rodrigo de Souza (pa kreisi)
Foto: AFP

Grieķijas Superlīgas klubs "Panathinaikos" turpina pastiprināt savu sastāvu pirms gaidāmās sezonas. Šoreiz komanda ir iegādājusies brazīliešu uzbrucēju Rodrigo de Souzu.

Souza līdz šim pārstāvēja "Flamengo" futbola klubu, par viņa pāreju Atēnu klubam nāksies samaksāt trīs miljonus eiro. Futbolists vēl gan nav noslēdzis līgumu ar klubu, jo viņam vēl ir jāiziet medicīniskā pārbaude. Sagaidāms, ka futbolists ieradīsies Grieķijā jau tuvākajā laikā.

Souza "Flamengo" rindās ir aizvadījis 74 spēles, gūstot 24 vārtus. Savas karjeras laikā 26 gadus vecais uzbrucējs ir spēlējis arī vairākās citās vietējās komandās kā "Vasco da Gama", kā arī "Goias", kuras sastāvā 2006. gadā kļuva par Brazīlijas čempionāta rezultatīvāko futbolistu, kopā gūstot 17 vārtus.

Tāpat "Panathinaikos" ir uzsākuši sarunas par vēl viena futbolista iegādi. Šoreiz viņi ir ieinteresējušies par franču aizsargu Gaelu Givē, kurš pārstāv Marseļas "Olympique" klubu. Marseļas klubs par futbolista pāreju vēlas iegūt četrus miljonus eiro. 26 gadus vecais aizsargs savas karjeras laikā ir pārstāvējis arī "Monaco" komandu. Šajā klubā viņš spēlējis laikaposmā no 2000. līdz 2007. gadam.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com