Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Omonia" turpina pastiprināties

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Omonia" turpina pastiprināties
Joaniss Okass (priekšplānā)
Foto: AFP

Viens no labākajiem Kipras futbola klubiem "Omonia" parakstījis līgumus ar diviem pieredzējušajiem futbolistiem. Starp tiem ir arī Kipras futbola izlases kapteinis.

Joaniss Okass ir viens no visu laiku labākajiem Kipras uzbrucējiem, kurš pagājušajā sezonā kļuva par pirmo kiprieti, kurš ir spēlējis Spānijas "La Liga", pārstāvot "Vigo Celta". Ar 31 gadu veco Kipras futbola izlases kapteini ir noslēgts līgums uz četrām sezonām. Savas karjeras laikā Okass ir spēlējis gan Kiprā, gan arī vairākos grieķu klubos, starp tiem ir bijuši arī vairāki grieķu slavenie klubi – "Olympiakos", "AEK", "PAOK".

Komanda ir noslēgusi divu gadu līgumu ar vēl vienu uzbrucēju, jo pirms kāda laika grieķu klubs atlaida divus vecos komandas uzbrucējus. Viņu vietā tika atrasti jau pieminētais Okass, kā arī rumāņu uzbrucējs Klaudiu Nikulesku. 32 gadus vecais Nikulesku Rumānijā ir ļoti populārs uzbrucējs, pie tam pagājušajā sezonā pārstāvēja Denisa Romanova pārstāvēto Bukarestes "Dinamo". Savas karjeras laikā Klaudiu ir sasniedzis daudzus ievērojamus sasniegumus Rumānijas čempionātā.

Kopumā šajā vasarā klubs ir papildinājis sastāvu ar 17(!) spēlētājiem. Pagājušajā sezonā komanda vietējā čempionātā izcīnīja trešo vietu, tādējādi šogad piedalās UEFA kausa izcīņā. Pirmajā kvalifikācijas kārtā "Omonia" tiekas ar FK "Milano" no Maķedonijas, un pirmajā spēlē izcīnīja uzvaru ar 2:0.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-07-28 16:24, pirms 16 gadiem
17 spēlētāji vot tas ir kaut kas!