Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Rubin" pastiprinās ar Polijas izlases spēlētāju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Rubin" pastiprinās ar Polijas izlases spēlētāju
Rafals Muravskis (pa labi) spēlē pret Slovākijas izlasi
Foto: AFP

Krievijas čempionvienība Kazaņas "Rubin" parakstījusi trīs gadu līgumu ar Polijas izlases pussargu Rafalu Muravski, kurš līdz šim pārstāvēja vienu no spēcīgākajiem Polijas klubiem - Pozņanas "Lech".

Kazaņas "Rubin" pagājušajā sezonā sagādāja pārsteigumu, uzvarot Krievijas Premjerlīgā. Arī šosezon komanda nopietni cīnās par uzvaru, taču papildinājums komandai ir nepieciešams. Komandas vadība noskatījusi Polijas izlases pussargu Rafalu Muravski, kurš līdz šim pārstāvēja Pozņanas "Lech".

27 gadus vecais pussargs parakstījis līgumu uz trīs sezonām. Visu savu līdzšinējo karjeru 175 centimetrus garais pussargs pavadījis Polijā, pārstāvot dažādus vietējos klubus. Pēdējās trīs sezonas viņš pavadīja Pozņanas "Lech", kas aizvadītajā sezonā veiksmīgi startēja UEFA kausa izcīņā, vairāk nekā 80 spēlēs izceļoties ar astoņiem vārtu guvumiem.

Rafals ir arī stabils Polijas izlases dalībnieks, kaut arī tajā viņš debitēja tikai 2006. gadā. Polijas izlases rindās viņš spēlēja arī "Euro 2008" finālturnīrā.

Izmantotie resursi:
championat.ru
90minut.pl

     [+] [-]

, 2009-06-28 15:56, pirms 15 gadiem
Visas iespējas parādīt sevi Krievijā
Veiksmi

     [+] [-]

, 2009-06-28 16:06, pirms 15 gadiem
Rubin sāk gatavoties ČL nu,cerams būs vel lielāki pirkumi,it kā izrādija intresi par Everton un Dienvidāfrikas izlases pussargu Pienaru

     [+] [-]

, 2009-06-28 18:24, pirms 15 gadiem
Labs pirkums "Rubīnam". Arī krievi pirms eirokausiem nesnauž, gan jau noderēs šiem Muravskis. Laba vieta viņam varētu būt Krievijas spēcīgākais klubs!