Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Pēc Sofijas derbija aizturēti 36 futbola huligāni

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pēc Sofijas derbija aizturēti 36 futbola huligāni
''CSKA'' fani
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Masu nekārtības vakar konstatētas pēc Bulgārijas futbola čempionātā notikušā Sofijas derbija, kurā ''Levski'' nospēlēja 0:0 savā laukumā pret ''CSKA''. Kopumā veikti 36 aresti.

Policija ziņo, ka fani, no kuriem lielākā daļa bija alkohola un psihotropo vielu ietekmē, pēc mača uzvedusies agresīvi, sadauzot vienu autobusu un divus tramvajus.

No 36 faniem 19 tika aizturēti jau pirms spēles, bet 17 - pēc mača. Bulgārijas Iekšlietu ministrija paziņojusi, ka svētdien 21 fans atbrīvoti, bet pārējie gaida izmeklēšnas beigas.

Pēc minētās spēles, kas noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, abi Sofijas klubi vēl vairāk atpalikuši no līderes ''Litex'', kam pēc 21 spēles ir 48 punkti. Ar attiecīgi 40 un 36 punktiem ''CSKA'' un ''Levski'' ieņem 3. un 4. vietu turnīra tabulā.

Masu nekārtības, kuras izraisījuši minēto divu komandu fani, Bulgārijā ir ierasta parādība.

Izmantotie resursi:
AP

     [+] [-]

, 2010-03-28 21:33, pirms 15 gadiem
Grieķija - Bulgārija. All the same!