Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Ajax'' vienojas ar pieredzējušo aizsargu Blindu par līguma pārtraukšanu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Ajax'' vienojas ar pieredzējušo aizsargu Blindu par līguma pārtraukšanu
Delijs Blinds. Foto: SIPA/Scanpix

Nīderlandes futbola grands Amsterdamas ''Ajax'' šodien paziņojis par līgumattiecību pārtraukšanu ar pieredzējušo aizsargu Deliju Blindu.

32 gadus vecajam Delijam Blindam līgums ar Amsterdamas klubu bija spēkā līdz sezonas beigām, tomēr puses vienojušās par tā pārtraukšanu šā gada 31. decembrī, tādējādi aizsargam kļūstot par brīvo aģentu.

Nīderlandes izlases futbolists ir ''Ajax'' akadēmijas audzēknis un turpat arī uzsāka profesionāļa karjeru. Tās laikā Blinds arī pavadījis posmu īrē ''Groningen'' vienībā un četrus gadus pārstāvējis Mančestras ''United''.

''Ajax'' ir Nīderlandes čempionāta vicelīdere, pēc 14 kārtām par trīs punktiem iepaliekot no Roterdamas ''Feyenoord''. Amsterdamieši ''Eredivisie'' sezonu atsāks 8. janvārī, viesojoties pie ''Nijmegen''.

Izmantotie resursi:
https://english.ajax.nl/articles/aj...