Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ronaldo saņem vienas spēles diskvalifikāciju

Ronaldo saņem vienas spēles diskvalifikāciju
Ronaldo konflikts ar Fahelu
Foto: AP

Slavenais brazīliešu uzbrucējs Ronaldo, kurš pārstāv Brazīlijas futbola klubu ''Corinthians'', par ''Botafogo'' komandas spēlētāja raušanu aiz matiem un kniebšanu kaklā saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju.

Jau ziņojām, ka vienā no Brazīlijas čempionāta spēlēm, kur savā starpā tikās Ronaldo pārstāvētā ''Corinthians'' un ''Botafogo'' vienība, kādā no spēles epizodēm "Botafogo" aizsargs Fahels rāva aiz krekla slaveno brazīlieti, uz ko Ronaldo atbildēja ar raušanu aiz matiem, kā arī ieknieba pretiniekam kaklā.

Tiesnesis šo incidentu neieraudzīja un kartītes abiem spēlētājiem nepiešķīra, bet Ronaldo protestēja, pieprasīdams 11m soda sitienu. Tomēr šo epizodi lieliski varēja redzēt TV ekrānā, un Ronaldo bija jāierodas Brazīlijas sporta tribunālā, lai paskaidrotu savu rīcību. Brazīlijas sporta tribunālā tika nolemts, ka 32 gadus vecais futbolists saņems vienas spēles diskvalifikāciju. Bijušajam ''PSV'', ''Real Madrid'', ''Barcelona'', ''Inter'' un ''AC Milan'' spēlētājam paveicās, jo klīda runas, ka viņam būs jāizlaiž pat vairākas spēles, taču beigās ticis sveikā tikai ar vienu.

Izmantotie resursi:
fifa.com

 +11 [+] [-]

, 2009-05-27 13:11, pirms 15 gadiem
cik zell so cilveku ..ka vinam visa karjera izcakarejas uz beigam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-05-27 13:29, pirms 15 gadiem
Jā,sūdīgi,vajadzeja viņam kaut ko parādīt,moš būtu vēl izlasē ticis,bet sēžot uz bankas izlase nespīd

  -2 [+] [-]

, 2009-05-27 13:47, pirms 15 gadiem
tribine.lv

paskatieties šito.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-27 16:08, pirms 15 gadiem
Fahelis atļaujas raustīt zvaigzni. Un tiesnesis nedod 11m. Kā lai tur nerodas sašutums?