Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Kalū ''vecākais'' Nīderlandē laimīgs

Kalū ''vecākais'' Nīderlandē laimīgs
Bonaventure Kalū
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Chelsea'' uzbrucēja Salomona Kalū brālis Bonaventure Kalū, kurš pašreiz pārstāv Nīderlandes klubu ''SC Heerenveen'', atzinis, ka jūtas laimīgs, dzīvojot Nīderlandē un spēlējot vietējā čempionātā ''Eredivisie''.

31 gadus vecais Kotdivuāras izlases pussargs, kurš ir Salomona Kalū (''Chelsea'') brālis karjeras laikā pārstāvējis tādas komandas kā ''Feyenoord'', ''Auxerre'', ''PSG'', ''Lens''. Pagājušajā sezonā viņš pārstāvēja Apvienoto Arābu Emirātu klubu ''Al-Jazira'', palīdzot komandai iegūt otro vietu vietējā čempionātā. Pērnā gada vasarā viņš pievienojās Nīderlandes klubam ''SC Heerenveen'' un pirms kāda laika palīdzēja komandai triumfēt Nīderlandes kausa izcīņā, finālā pēcspēles soda sitienos pārspējot ''FC Twente''.

''Esmu laimīgs, ka uzvarējām kausa izcīnās finālā,'' ''skysports.com'' sacīja Kalū, par kuru janvāra transfēru perioda laikā interesi izrādīja vairāki Anglijas Premjerlīgas klubi. ''Pēc tik daudziem gadiem bez nevienas trofejas, klubs šogad bija pelnījis uzvarēt. Personīgi man šis bija labs gads. Kad pārnācu no ''Al-Jazira'', tad nebiju ļoti labā sportiskajā formā, taču es trenējos par visiem 100 procentiem un pierādīju, ka varu labi spēlēt. Tagad esmu ļoti laimīgs šeit, un mans nākošais mērķis ir demonstrēt labu sniegumu arī turpmāk, lai pierādītu izlases galvenajam trenerim, ka joprojām varu pārstāvēt valstsvienības rindas.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs: m.e.t.h.o.d. man

     [+] [-]

, 2009-05-26 17:23, pirms 15 gadiem
sejā pilnigs Salomons.

  -1 [+] [-]

, 2009-05-26 20:35, pirms 15 gadiem
Nu tā neko spēlētājs. Tīri labs "Eredevise" līmenim, nezinu kā ietu Premjerlīgā, bet priekš Holandes ir ļoti labs... Starp citu N'Castle tāds spēlētājs kā viņš pašreiz noderētu...