Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Stipičs tikai pēc piecām spēlēm Bulgārijā tiek atlaists no amata

Emils Ozerinskis

Stipičs tikai pēc piecām spēlēm Bulgārijā tiek atlaists no amata
Tomislavam Stipičam jāizkāpj no CSKA autobusa vēl pirms septembra sagaidīšanas. Foto: CSKA Sofia FC

Divkārtējais Latvijas kausa ieguvējs ar "Audu" un "Riga" Tomislavs Stipičs Bulgārijas kluba Sofijas CSKA galvenā trenera amatā nenoturējās pat trīs mēnešus. Pēc neveiksmīga sezonas ievada Bulgārijas titulētais klubs paziņojis par šķiršanos no horvātu speciālista.

Bijušais Virslīgas klubu treneris Tomislavs Stipičs Sofijas CSKA vadoņa amatā tika apstiprināts jūnija sākumā. Tomēr rudeni Bulgārijas titulētākajā klubā Vācijā uzaugušais treneris tā arī nesagaidīja.

Sezonas sākums CSKA bija pagalam nesekmīgs. Piecās aizvadītajās spēlēs komanda cieta četrus zaudējumus un spēja uzvarēt tikai vienu no nominālajām apakšgala komandām. Ar šādu sniegumu, protams, komandas vadība nebija apmierināta, šodien paziņojot par līgumsaistību izbeigšanu ar 45 gadus veco speciālistu.

2023. gada sezonā Stipiča vadībā "Auda" kļuva par Latvijas kausa ieguvēju, bet Virslīgas turnīrā ieņēma bronzas pozīciju. Ziemā Stipičs saņēma paaugstinājumu uz "Riga". Arī ar Virslīgas bagātāko komandu Stipičs ieguva Latvijas kausu, taču Virslīgā nācās samierināties ar sudraba godalgām, kas "Riga" vienībai bija neapmierinošs rezultāts, lemjot par Stipiča aizstāšanu ar citu no "Audas" paagustināto treneri Simo Valakari.

Izmantotie resursi:
https://cska.bg/news/

  +1 [+] [-]

, 2024-08-25 23:19, pirms 3 nedēļām
Uz Riga FC ziemā!

  +2 [+] [-]

, 2024-08-26 00:22, pirms 3 nedēļām
Vajag sinhrono notikumu, bijušais un esošais tiek atlaisti reizē, uz jums ticu Rīgas vadība, jums ir iekšā piepildīt šo sapni.

  +1 [+] [-]

, 2024-08-26 08:55, pirms 3 nedēļām
Prom arī Kožans?

     [+] [-]

, 2024-08-26 13:30, pirms 3 nedēļām
Bulgārijā cits līmenis