Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"PAOK" paraksta līgumu ar Garsiju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"PAOK" paraksta līgumu ar Garsiju
Pablo Garsija (pa kreisi)
Foto: AFP

Grieķijas futbola klubs "PAOK" ir noslēgusi līgumu ar vēl vienu futbolistu. Šoreiz līgums parakstīts ar Urugvajas pussargu Pablo Garsiju.

Pablo Garsija līdz šim pārstāvēja slaveno Madrides "Real", taču pāris dienas atpakaļ viņš no kluba tika atbrīvots. Līdz ar to "PAOK" par Garsijas pāreju nekas nebūs jāmaksā. Ar futbolistu noslēgts līgums uz divām sezonām, kopumā spēlētājs saņems vienu miljonu eiro.

Savas karjeras laikā pussargs ir aizvadījis jau 66 spēles Urugvajas izlases sastāvā. 31 gadu vecais futbolists ir spēlējis daudzos pazīstamos klubos kā "AC Milan", "Osasuna", "Celta Vigo", kā arī daudzos citos. Arī karaliskā Madrides kluba sastāvā spēlētājs aizvadīja 29 spēles.

Jau ziņojām, ka grieķu klubs nesen parakstīja līgumu ar Bosnijas izlases uzbrucēju Zlatanu Muslimoviču. Muslimoviča un Garsijas iesaistīšanās komandā ir radījusi milzīgu ažiotāžu kluba līdzjūtēju vidū, tādēļ jau šobrīd ir pārdoti 15 tūkstoši sezonas abonementu.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

     [+] [-]

, 2008-07-25 14:06, pirms 16 gadiem
PAOK diezgan labi pastiprinās!