Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Celtic" paliek bez galvenā trenera

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Celtic" paliek bez galvenā trenera
Tonijs Movbrejs
Foto: PA Wire/Scanpix

Viens no Skotijas futbola grandiem - Glāzgovas ''Celtic'' - pēc vakardienas sagrāves ar 0:4 pret ''St.Mirren'' palicis bez galvenā trenera Tonija Movbreja, kurš nolēmis atkāpties no ieņemamā amata.

Pēc vakar piedzīvotā kauna ''Celtic'' Skotijas čempionātā tagad jau par desmit punktiem atpaliek no ''Rangers'', kam ir vēl divi mači rezervē, līdz ar to čempiona tituls praktiski jau kabatā. Vienīgā cerība uz titulu titulētajam ''Celtic'' ir Skotijas kausā, bet jebkurā gadījumā sezona uzskatāma par izgāšanos, jo kluba budžets bija pietiekami liels, lai nostartētu labāk nekā tas izdarīts.

Paredzams, ka līdz sezonas beigām ''Celtic'' vadīs bijušais kluba kapteinis un rezervistu treneris Nīls Lenons. Potenciālo jauno treneru saraksta augšgalā ir tagadējais ''Norwich'' treneris Pols Lamberts un nesen par bezdarbnieku kļuvušais Marks Hjūzs, kuru atlaida no ''Manchester City''.

Movbrejs Glāzgovā sāka strādāt pagājušā gada vasarā, pārceļoties no Anglijas Premjerlīgas izkritušā kluba ''West Brom''.

Izmantotie resursi:
guardian.co.uk

     [+] [-]

, 2010-03-25 18:28, pirms 15 gadiem
Cerams, ka nākamajam vajadzēs aizsargu, un tas būs Antons Kurakins no Celtic rezerves komandas!