Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Galatasaray'' vēlas iegūt Deku

''Galatasaray'' vēlas iegūt Deku
Franks Rijkārds un Deku savulaik ''Barcelona'' rindās
Foto: AFP

Turcijas futbola klubs ''Galatasaray'' izrāda nopietnu interesi par Portugāles izlases spēlētāju Deku, kurš pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu ''Chelsea'', vēsta vairāki portugāļu laikraksti.

Jāpiemin, ka par ''Galatasaray'' komandas jauno treneri iecelts neviens cits kā bijušais ''Barcelona'' treneris Franks Rijkārds. Deku un Rijkārds savulaik četrus gadus kopā strādāja Barselonā un, cik var noprast, holandiešu speciālists vēlreiz savas komandas rindās labprāt vēlas redzēt 31 gadus veco Portugāles izlases spēlētāju. Tieši Rijkārds bija tas, kurs uz ''Barcelona'' atveda portugāļu pussargu.

Kādu laiku atpakaļ vēstījām, ka Deku vēlējies pāriet uz ''Itālijas klubu ''Inter'', kur par galveno treneri strādā viņa tautietis Žozē Mourinju, ar kuru savulaik kopā strādāts Londonas klubā ''Chelsea''. Arī Mourinju izteicās, ka labprāt redzēt Deku, kā arī Londonas kluba aizsargu Rikardu Karvalju spēlējam viņa komandā, taču darījumam nebija lemts notikt, jo aristokrāti, pēc Milānas kluba vadības domām, par abiem futbolistiem pieprasīja pārāk lielu naudas summu.

Kā vēsta vairāki portugāļu laikraksti, kā arī ''The Times'', tuvākajās dienās ''Galatasaray'' izteiks oficiālu piedāvāju Londonas klubam par Deku iegādi. Tiek lēsts, ka galvenās darījuma problēmas varētu rasties tikai paša spēlētāja personīgā līguma nosacījumos. Visdrīzāk, ja Deku piekritīs pievienoties turku klubam, tad viņam būs jāsamierinās ar mazāku atalgojumu.

Jāatzīmē, ka ''Galatasaray'' komandas rindās nākošajā sezonā būs tadi futbolisti kā čehu uzbrucējs Milans Barošs, Austrālijas izlases uzbrucējs Harijs Kjūels, Kotdivuāras izlases pussargs Kaders Keita, argentīniešu vārtsargs Leo Franko, brazīlietis Linkolns (iepriekš pārstāvēja ''Schalke'' un ''Kaiserslautern'' - R.Z.), zviedru pussargs Tobiass Linderots, Turcijas izlases aizsardzības balsts Servets Cetins, Šabani Nonda (''Blackburn'', ''AS Roma'' un ''Monaco'') u.c.

Izmantotie resursi:
timesonline.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-07-23 19:18, pirms 15 gadiem
vitautas rakstīja: a kur Roberto Karloss spele? vins tak ar speleja Turcijā
Fenerbahce

  +5 [+] [-]

, 2009-07-23 19:19, pirms 15 gadiem
neslikti: Kjūvels, Barošs, Keita, Franko vārtos, ja vēl Deko... un vēl ir blice ar turkiem!

     [+] [-]

, 2009-07-23 19:20, pirms 15 gadiem
KB rakstīja: neslikti: Kjūvels, Barošs, Keita, Franko vārtos, ja vēl Deko... un vēl ir blice ar turkiem!
WoW jāa tiesam labi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-23 19:22, pirms 15 gadiem
vēl piemirsu par Linkolnu un Linderotu

  +1 [+] [-]

, 2009-07-23 19:40, pirms 15 gadiem
jā, nebūtu slikti. Rijkārds viņu prata izmantot 2004. - 2005. gados, bet, tad pēkšņi sāka viņu likt uz balsta pozīcijām utt, nezinu priekš kam. cerams, ka neatkārtos tādas kļūdas, ja Deku pāries. lai nu kā, Rijkārds māk viņu izmantot.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-23 20:00, pirms 15 gadiem
Būtu lielisks papildinājums. Raikārds spēs portugāli izmantot.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-23 21:32, pirms 15 gadiem
Aizgāja no Barcas un tagat mīcās, laikam jau Deku laiks pamazām noriet

  -1 [+] [-]

, 2009-07-23 22:10, pirms 15 gadiem
KB rakstīja: neslikti: Kjūvels, Barošs, Keita, Franko vārtos, ja vēl Deko... un vēl ir blice ar turkiem!
Un kā tad Arda Turans?

  +1 [+] [-]

, 2009-07-23 22:33, pirms 15 gadiem
Kādu laiku atpakaļ vēstījām, ka Deku vēlējies pāriet uz ''Itālijas klubu ''Inter'', kur par galveno treneri strādā viņa tautietis Žozē Mourinju, ar kuru savulaik kopā strādāts Londonas klubā ''Chelsea''.

Viņi kopā strādāja "Porto", nevis "Chelsea".