Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Balotelli uguņo Turcijā – pieci vārti un futbola šedevrs

Rolands Eliņš

Balotelli uguņo Turcijā – pieci vārti un futbola šedevrs
Mario Balotelli. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Itālijas futbolists Mario Balotelli izcēlās ar pieciem gūtiem vārtiem Turcijas augstākās līgas pēdējā kārtā, palīdzot "Adana Demirspor" ar 7:0 sagraut "Goztepe".

Skandalozais futbolists Mario Balotelli iepriekš spēlējis tādos grandos kā Mančestras "City", "Milan" un "Liverpool", taču pāris iepriekšējās sezonās spēlēja arvien pieticīgāk un iepriekšējā gadā spēlēja Itālijas B Sērijā. Šosezon viņš pārstāvēja Turcijas "Demirspor" vienību, kurai palīdzēja izcīnīt devīto vietu Turcijas čempionātā. Balotelli sezonu pabeidza ar 18 vārtu guvumiem, kas bija otrs labākais rādītājs līgā.

Piecus vārtus Balotelli guva tieši sezonas pēdējā mačā svētdien, kad "Demirspor" sagrāva "Goztepe". Balotelli ar "hat-trick" izcēlās jau pirmajā puslaikā, bet otrā puslaika vidū iesita vēl divus vārtus.

Itālijas uzbrucējs atzīmējās arī ar vārtu guvumu, kurā viņš nodemonstrēja lielisku individuālo meistarību un sportisko nekaunību. Balotelli soda laukumā veica vairākas ātras māņkustības, beidzot tiekot garām aizsargam, un veica elegantu sitienu ar labo kāju, aizliekot to aiz savas kreisās kājas, un kaut kādā veidā pēc šādi izpildīta sitiena bumba tāpat nonāca vārtos.

Par Turcijas čempioni šosezon kļuva "Trabzonspor", kas pēdējā kārtā zaudēja, taču titulu bija nodrošinājusi jau iepriekš, kamēr otrajā vietā palika "Fenerbahce".

     [+] [-]

, 2022-05-23 08:55, pirms 2 gadiem
Autor - šis sitiens saucas “rabona”

     [+] [-]

, 2022-05-23 13:57, pirms 2 gadiem
Un kā izteicās Mančini māte (Itālijā arī treneru mātēm ir viedoklis) pēc netikšas uz PČ, ka tieši Supermario bija jābūt laukumā.