Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Ajax" treneris Jols plāno iegādāties divus spēlētājus; par Suarezu prasa 35 miljonus

"Ajax" treneris Jols plāno iegādāties divus spēlētājus; par Suarezu prasa 35 miljonus
Martins Jols
Foto: Digitale/Scanpix

Pašreizējo Nīderlandes vicečempionu Amsterdamas "Ajax" galvenais treneris Martins Jols paziņojis, ka jau pirms transfēru loga atvēršanas ir izplānojis, kādi spēlētāji ir nepieciešami viņa trenētajai komandai nākamajā sezonā.

Transfērus bijušais "Hamburger SV" un "Tottenham Hotspur" galvenais treneris vēlas veikt ar tādu aprēķinu, lai nākamajā klubs sasniegtu vairāk nekā aizvadītajā sezonā – sudraba medaļas. Jāatzīmē, ka "Ajax" čempionāta uzvarētājiem "FC Twente" futbolistiem sezonas noslēgumā piekāpās tikai vienu punktu, savukārt Nīderlandes kausa izcīņā ("KNVB Cup") izcīnīja galveno trofeju, finālā divu spēļu summā ar 6:1 sagraujot Roterdamas "Feyenoord".

"Ja visi paliks savās vietās, tad mums būs nepieciešami tikai divi jauni spēlētāji, lai pastiprinātu komandas rindas," sacīja 54 gadus vecais holandiešu speciālists. Pagaidām gan skaidri vēl nav zināms, kurus spēlētājus Jols ir noskatījis, taču holandiešu laikrakstam "De Telegraaf" ir informācija, ka Amsterdamas komandas rindas varētu papildināt kreisās malas pussargs un uzbrucējs. Par kluba iespējamajiem transfēriem savu viedokli izteica arī kluba direktors Riks van den Būgs: "Mēs joprojām esam tendēti uz jauniem futbolistiem. Mēs investējam līdzekļus tikai tādā gadījumā, ja no konkrēta darījuma pēcāk varam gūt labumu. Šāda politika ir mūsu galvenā prioritāte, pat neskatoties uz to, ka šogad piedzīvojām sāpīgu zaudējumu vietējā čempionātā."

Kā zināms, daudz runu klīst par un ap urugvajiešu uzbrucēju Luisu Suarezu. 23 gadus vecais Urugvajas izlases spēlētājs, kurš valstsvienības rindās piedalīsies arī gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā, aizvadītajā sezonā "Eredivisie" guva 35 vārtus 33 mačos, bet visu turnīru ietvaros Suareza kontā šosezon 49 vārti 48 spēlēs. Uz urugvajieša pakalpojumiem nopietni tēmē vairāki Eiropas futbola grandi, to skaitā "Barcelona", Londonas "Arsenal" un "Manchester United". Tiek lēsts, ka no pēdējiem ''Ajax'' par Suarezu prasa 35 miljonus sterliņu mārciņu.

Tāpat klīst runas, ka komandu varētu pamest divi jauni un talantīgi futbolisti - serbu uzbrucējs Miralems Sulejmani (21) un holandiešu uzbrūkošā tipa pussargs Ismails Aisati (21). Kluba vēlme šķirties no abiem spēlētājiem, kuri šo divu sezonu laikā tā arī nav spējuši sevi pierādīt, ir saprotama. Tikai neskaidrs ir viens – kurš klubs būtu gatavs par šiem spēlētājiem maksāt vismaz tuvu tai summai, par kādu viņi tika iegādāti... Nav skaidrības arī par serbu uzbrucēja Marko Panteliča (31) nākotni. Līgums ar klubu šovasar beidzas arī dāņu pussargam Denisam Romedālam (31).

Izmantotie resursi:
telegraaf.nl

Jūsuprāt, Luisam Suarezam šovasar jāmaina klubs?

  • 30

  • 5


     [+] [-]

, 2010-05-23 13:13, pirms 14 gadiem
Suaresu droši vien pārdos, ja kāds par viņu tik daudz maksās. Negribēs maksāt, nu lai nemaksā, nav jau spiesta lieta, komandai paliks lielisks spēlētājs.
Bet iztērēto naudu par Aisati un Sulejmani diez vai atpelnīs. Par Aisati varbūt, bet Sulejmani par 16 M € neviens pēc šīs sezonas toč nepirks.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-23 14:33, pirms 14 gadiem
Suarezu uz United. Rūnijam vajadzīgs arī aizstājējs, jo, kad viņam neiet, tad neiet arī komandai... Tā tas ir kopš nav vairs Ronaldo. Berbatovs tomēr nav pietiekami labs aizstājējs.

     [+] [-]

, 2010-05-23 23:29, pirms 14 gadiem
No pretendentiem ir reāli atlikusi vien Mančesteras United ; Arsenal nopirka Šamaku, Barselona - Vilju. Ceru, ka Ser nopirks Suarezu, jo šajā sezonā ļoti uzskatāmi redzējām, kas notiek ar United, ja nespēlē key-player.

     [+] [-]

, 2010-05-24 00:24, pirms 14 gadiem
grosis7 rakstīja: No pretendentiem ir reāli atlikusi vien Mančesteras United
Tu domā, ka Glaizeriem kaut kur mētājas 35 M viena spēlētāja transfēram?
Pat Fērgusons ir atzinis, ka ar transfēriem nāksies piebremzēt.