Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Pranjičs gatavs jaunam izaicinājumam

Pranjičs gatavs jaunam izaicinājumam
Daniels Pranjičs
Foto: AP

Horvātijas izlases un Nīderlandes futbola kluba ''SC Heerenveen'' pussarga Daniela Pranjiča aģents atklājis, ka viņa klients sezonas beigās, iespējams, pametīs komandu, lai dotos laimes meklējumos uz kādu citu čempionātu.

27 gadus vecais futbolists pārstāv ''SC Heerenveen'' kopš 2005. gada, pirms tam spēlējot ''NK Osijek'' un ''Dinamo Zagreb'' vienībās. Četru sezonu laikā viņa progress ir ievērojami audzis un ne velti viņš pašreiz kļuvis par Horvātijas izlases pamatsastāva spēlētāju. Pranjičs bija vienīgais Horvātijas spēlētājs, kurš ''Euro 2008'' laikā visās spēlēs laukumā devās komandas sākumsastāvā.

Arī šī sezona Pranjičam izvērtusies ļoti veiksmīga – 27 aizvadītajās vietējā čempionāta spēlēs, pussargs izcēlies ar 16 vārtu guvumiem, kas ļauj viņam dalīt 4.-5. vietu čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Šīs sezonas laikā Pranjičs komandas rindās piedalījies 36 spēlēs un guvis 20 vārtus.

Lieliska snieguma rezultātā nopietnu interesi par viņu sākuši izrādīt vairāki Eiropas vadošo čempionātu futbola klubi. Piemēram, var minēt Anglijas Premjerlīgas klubus ''West Ham'', ''Sunderland'', kā arī spāņu komandu ''Real Betis''. ''Kā primārais variants Pranjičam būtu ''West Ham'''', atklāja spēlētāja aģents Kajs Lerbijs. ''Daniels vēl nav izlēmis par savu nākotni, bet tas, ka viņš grib izmēģināt spēkus citā čempionātā, ir skaidrs pavisam noteikti. Viņam jāspēlē augstākā līmenī,'' sacīja Pranjiča aģents.

Izmantotie resursi:
football.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2009-04-22 23:18, pirms 15 gadiem
es gribētu viņu redzēt tieši Betis. man patīk tāda tipa spēlētāji un man liekas, ka tieši Spānijā tādiem ir ļoti laba vieta. un Betis, lai gan tagad ir broblēmas, tik un tā ir spēcīga komanda un es domāju, ka Praņjičs varētu tajā iederēties pat ļoti labi.

     [+] [-]

, 2009-04-22 23:20, pirms 15 gadiem
Uz Spāniju katrā gadījumā iesaku, uz Valensiju