Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Opers karjeru turpinās Ķīnā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Opers karjeru turpinās Ķīnā
Andress Opers cīņā par bumbu
Foto: AP

Viens no visu laiku labākajiem Igaunijas futbolistiem nolēmis karjeru turpināt Ķinas klubā "Shanghai Shenhua". Līgums ar šo klubu noslēgts uz pussezonu. Līdz šim Opers pārstāvēja Nīderlandes klubu "Roda".

Andress Opers ir viens no vislabāk pazīstamajiem Igaunijas futbolistiem. Iepriekšējās četras sezonas viņš pavadīja Nīderlandes klubā "Roda", kurā izcēlās ar diezgan labu rezultativitāti. Pēc iepriekšējās sezonas beigām kluba vadība gan nevēlējās ar viņu pagarināt līgumu. Spēlētājam bija piedāvājumi no Nīderlandes ("ADO Den Haag") un Grieķijas ("Iraklis"), taču Opers deva priekšroku Ķīnas kluba "Shanghai Shenhua" piedāvājumam.

31 gadu vecais uzbrucējs noslēdza līgumu ar Šanhajas klubu uz pussezonu. Interesanti, ka šajā klubā spēlē slavenā Aleksandra Hļeba brālis Vjačeslavs. Šanhajas klubs ir viens no labākajiem visā Ķīnā, bet iepriekšējā sezonā tas ieņēma otro vietu vietējā čempionātā.

Andress Opers tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem Igaunijas futbolistiem. Savas karjeras laikā viņš ir aizvadījis vairāk nekā 100 spēles izlases rindās, kļūstot par visu laiku labāko vārtu guvēju - viņa kontā 35 vārti. Izlasē viņš debitēja jau 17 gadu vecumā, tiekoties ar Latvijas izlasi. Karjeras laikā Opers spēlējis vairākos Igaunijas klubos, kā arī dāņu "Aalborg", kā arī Maskavas "Torpedo".

Izmantotie resursi:
cissoccer.com

Slēpts komentārs: ervains91

  +1 [+] [-]

, 2009-07-21 13:44, pirms 15 gadiem
Laikam šim zēnam arī karjera iet uz leju...

     [+] [-]

, 2009-07-21 14:16, pirms 15 gadiem
smilchs2 rakstīja: Laikam šim zēnam arī karjera iet uz leju...
sen jau vairs nav zēns