Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Lietuvas treneris trenēs Azerbaidžānas klubu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lietuvas treneris trenēs Azerbaidžānas klubu
Valds Ivanausks
Foto: balsas.lt

Lietuvas U-21 futbola izlases galvenais treneris Valds Ivanausks piekritis kļūt par Azerbaidžānas kluba "Standard" galveno treneri. Ligums ar lietuvieti noslēgts uz vienu sezonu.

Iepriekšējā sezonā "Standard Sumgayit" ieņēma septīto vietu Azerbaidžānas čempionātā. Šovasar klubs tika pārcelts uz Sumgajitas pilsētu. Tika paredzēts, ka par galveno treneri kļūs krievs Andrejs Černišovs, taču kluba vadība nespēja ar viņu vienoties.

Krietni vieglāk bija vienoties ar lietuvieti Valdu Ivanausku, kurš līdz šim strādāja ar vietējo klubu "Banga", palīdzot tam iepriekšējā sezonā nodrošināt vietu A līgā, kur pagaidām tiek ieņemta sestā vieta. Ivanausks ir arī Lietuvas U-21 izlases galvenais treneris. Ivanausks atzina, ka sākumā viņam varot būt diezgan grūti, jo komandā ir palikuši tikai daži futbolisti, tādēļ to nāksies veidot praktiski no jauna. Viņa palīgs būs cits Lietuvas speciālists Igors Pankratjevs.

Ļoti iespējams, ka viņam nāksies atstāt Lietuvas U-21 izlasi, jo federācijas vadība nejūtas pārliecināta, ka viņš spēs šos abus amatus apvienot. Atgādināsim, ka vairāki Latvijas futbolisti cenšas ļoti aktīvi iekļūt Azerbaidžānas klubos. Ivanauska kļūšana par "Standard" galveno treneri varētu nozīmēt arī to, ka uz šo klubu jau drīzumā varētu doties virkne lietuviešu. Kas zina, varbūt arī kāds mūsu spēlētājs Ivanausku ieinteresēs.

42 gadus vecais Ivanausks trenējis vairākus Lietuvas klubus, kā arī Skotijas "Hearts" un vācu "Carl Zeiss". Savas futbolista karjeras laikā uzbrucējs spēlējis arī tādos klubos kā "Hamburg", "Austria", "Lokomotiv", kā arī "CSKA".

Izmantotie resursi:
cissoccer.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-21 14:33, pirms 15 gadiem
Žēl, ka nebija kāds LV treneris Būtu viss gan lv spelētāji, gan lv treneri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja