Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Fenerbahce" noslēdz līgumus ar diviem brazīliešiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Fenerbahce" noslēdz līgumus ar diviem brazīliešiem
Andre Santoss
Foto: AP

Turcijas Superlīgas klubs "Fenerbahce" noslēdzis līgumus ar diviem Brazīlijas futbolistiem - Andre Santosu un Kristianu. Abi līdz šim pārstāvēja savas dzimtenes klubus.

"Fenerbahce" iepriekšējā sezona bija ļoti neveiksmīga, jo komanda izgāzās visos iespējamajos veidos. Īpaši neveiksmīgi tika nostartēts vietējā čempionātā, kur tika ieņemta tikai ceturtā vieta. Pie komandas stūres stājies vācietis Kristofs Daums, kurš nolēmis pastiprināt komandas rindas ar diviem Brazīlijas futbolistiem.

Stambulas klubs nolēmis savā īpašumā iegūt kreisās malas aizsargu Andre Santosu, kurš šogad debitēja Brazīlijas izlasē, pie tam darīja to patiešām spilgti. Konfederāciju kausa izcīņā viņš devās laukumā visās piecās spēlēs, četrās no tām arī pamatsastāvā. 26 gadus vecais aizsargs līdz šim spēlēja "Corinthians" rindās.

Arī otrs "Fenerbahce" pirkums iepriekšējo sezonu pavadīja "Corinthians". Balsta pussargs Kristians, kuram arī ir 26 gadi, tāpat kā Santoss spēlējis arī "Flamengo" un "Atletico". Abi spēlētāji palīdzeja "Corinthians" iepriekšējā sezonā iegūt Brazīlijas kausu, kā arī uzvarēt Štata čempionātā. Līgumu nosacījumi, kā arī pārejas summas netiek atklātas.

"Fenerbahce" vienībā jau šobrīd ir virkne citu brazīliešu - Roberto Karloss, Fabio Bilica, Gokčeks Vedersons, Alekss un Deivids. Jau 30. jūlijā Stambulas klubs Eiropas līgas 3. kvalifikācijas kārtā tiksies ar "Honved" no Budapeštas.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2009-07-21 14:23, pirms 15 gadiem
Jaa Honvedam nav nekaadu chansu.....