Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Nasrī pandēmijas laikā nav devis ziņu savam klubam "Anderlecht"

Agris Suveizda

Nasrī pandēmijas laikā nav devis ziņu savam klubam "Anderlecht"
Samirs Nasrī (no kreisās). Foto: imago images/Michael Schwarz/Scanpix

Kā ziņo beļģu laikraksts La Dernier Heure, bijušais Francijas izlases futbolists Samirs Nasrī Covid-19 pandēmijas laikā neinformē savu pašreizējo klubu "Anderlecht" par treniņprogrammas pildīšanu, tādējādi neievērojot iekšējās kārtības noteikumus.

Pandēmijas laikā futbolistiem nākas trenēties mājās pēc individuāli sagatavotas programmas, un 32 gadus vecais Nasrī esot vienīgais, kurš "Anderlecht" nesūta prasītās atskaites par sportiskās formas uzturēšanu. Nasrī martā devās uz AAE lielāko pilsētu Dubaiju un kopš 1. aprīļa nav bijis aktīvs arī sociālajos tīklos.

Klubam par Nasrī ikdienas gaitām neesot nekādas informācijas, un iekšējās kārtības noteikumu pārkāpšana visdrīzāk būs pēdējais piliens, lai "Anderlecht" izlemtu par sadarbības neturpināšanu. Izcietis pusotra gada diskvalifikāciju par aizliegtas terapijas izmantošanu, Nasrī kā brīvais aģents pievienojās "Anderlecht", taču savainojuma dēļ nav spēlējis kopš oktobra sākuma. Beļģijas čempionāta sezonā Nasrī piedalījies tikai septiņās spēlēs un guvis vienus vārtus.

Iepriekšējā sezona, kurā Nasrī aizvadījis vairāk par astoņiem mačiem, bija 2016./17. g., kad uzbrūkošais pussargs pārstāvēja "Sevilla" un Spānijas čempionātā 23 spēlēs guva divus vārtus. Francijas izlasē bijušais Marseļas "Olympique", Londonas "Arsenal" un Mančestras "City" futbolists nav spēlējis kopš 2013. gada novembra.

Izmantotie resursi:
https://www.dhnet.be/sports/footbal...
https://rmcsport.bfmtv.com/football...

     [+] [-]

, 2020-04-20 12:52, pirms 4 gadiem
Nasrī Nasrāl

  +1 [+] [-]

, 2020-04-20 13:04, pirms 4 gadiem
Atminos shito futbola menedzeri vienmer pirku kad bija jauns, loti talantigs speletajs, bet pauris iisti nestrada.

     [+] [-]

, 2020-04-20 13:34, pirms 4 gadiem
Jā varēja daudz vairāk sasniegt, lai spēlē pie seihiem , nopelnis labi

     [+] [-]

, 2020-04-20 13:58, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Jā varēja daudz vairāk sasniegt, lai spēlē pie seihiem , nopelnis labi
FC arī visas iespējas vēl uzspēlēt čempionu līgā.

     [+] [-]

, 2020-04-20 18:49, pirms 4 gadiem
Viens no daudzajiem, kas talantu pakāsa naudā