Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Corinthians'': ''Ronaldo atgriezīsies tikai septembra beigās''

''Corinthians'': ''Ronaldo atgriezīsies tikai septembra beigās''
Ronaldo
Foto: globoesporte.globo.com

Brazīliešu futbolists Ronaldo, kurš pārstāv Brazīlijas futbola klubu ''Corinthians'', jūlijā beigās vietējā čempionāta spēlē lauza roku, bet pēc pāris dienām jau veiksmīgi pārcieta operāciju, laukumā varētu atgriezties vēlāk nekā bija plānots - septembra beigās, pavēstījuši ''Corinthians'' pārstāvji.

Atgādināsim, ka jūlija beigās Ronaldo pārstāvētā komanda ''Corinthians'' Brazīlijas čempionāta ietvaros savā laukumā tikās ar vienu no čempionāta līderēm – ''Palmeiras'' vienību. Spēles 20. minūtē, cīnoties par bumbu, brazīlietis krita, neveiksmīgi piezemējoties uz kreisās rokas. Ronaldo uzreiz tika nomainīts. Pēc pirmdien veiktās medicīniskās apskates mediķi paziņoja, ka uzbrucējam lauzts trešais un ceturtais delnas kauls.

Pēc pāris dienām Ronaldo tika veikta operācija, kuras laikā brazīlieša rokā, lai sastiprinātu kaulus, tika ievietotas 12(!) skrūves. Lai nu kā, operācija noritēja veiksmīgi. Tika minēts, ka bez futbola Ronaldo būs jāiztiek vismaz viens mēnesis un laukumā viņš varētu atgriezties jau augusta beigās, taču noticis negaidītais un atveseļošanās process nerit tik ātri kā sākumā bija plānots, kā rezultātā tas ieilgs vēl uz mēnesi. ''Corinthians'' kluba līdzjutējiem Ronaldo atgriešanās diemžēl jāatliek vēl uz kādu laiku.

''Corinthians'' treneris paziņoja, ka ārsti brazīlietim ļāvuši uzsākt treniņus tikai septembra beigās, pēc kura vēl noteikti paies kāds laiks, kamēr Ronaldo iejutīsies spēlē.

Līdz šim Ronaldo bija guvis 17 vārtus aizvadītajās 25 spēlēs kopš viņš pievienojies ''Corinthians''.
Ronaldo pārstāvētā komanda ar 28 izcīnītiem punktiem (8-4-7) aizvadītajās 19 spēlēs ieņem astoto vietu čempionāta turnīra tabulā. Līderi ar 37 punktiem (10-7-2)19 spēlēs ir ''Palmeiras'' futbolisti, kuri par diviem punktiem apsteidz ''Goias'' vienību, kurai 35 punkti 19 spēlēs.

Saistītie raksti:
Ronaldo lauzis roku
Ronaldo rokā 12 skrūves, operācija noritējusi...

Izmantotie resursi:
globoesporte.globo.com

  +5 [+] [-]

, 2009-08-19 21:44, pirms 15 gadiem
get well big R

     [+] [-]

, 2009-08-19 23:30, pirms 15 gadiem
tik ilgi..

     [+] [-]

, 2009-08-20 00:46, pirms 15 gadiem
Smuki salāpīts

     [+] [-]

, 2009-08-20 11:28, pirms 15 gadiem
Kkāds sviests..
Trauma pēc traumas