Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Brazīlietis Līdsons kļuvis par Portugāles pilsoni

Brazīlietis Līdsons kļuvis par Portugāles pilsoni
Līdsons
Foto: AFP

Portugāles futbola kluba ''Sporting'' brazīliešu uzbrucējs Līdsons nokārtojis visas nepieciešamās formalitātes, lai kļūtu par Portugāles pilsoni un jau tuvākajās dienās saņemtu portugāļu pasi.

Cik zināms, brazīliešiem kļūt par citas valsts pilsoni jau ir ierasta lieta. Daudzi brazīliešu futbolisti ir ļoti tehniski un talantīgi, taču ir tādi, kuri par viņiem ir vēl spēcīgāki. Tieši tāpēc vairākiem spēlētājiem ir grūti iekļūt Brazīlijas izlasē starp pašiem labākajiem un viņi kļūst par kādas citas valsts pilsoņiem, lai vismaz būtu iespēja kādu reizi savas karjeras laikā uzspēlēt arī Pasaules kausa izcīņā vai Eiropas čempionātā.

31 gadus vecais Līdsons (pilnajā vārdā Līdsons Munizs da Silva), kurš Portugālē spēlē kopš 2003. gada, visas sešas sezonas pārstāvot ''Sporting'', Brazīlijas izlases rindās savas karjeras laikā nav aizvadījis ne vienu spēli, jo viņam tā arī nav bijusi iespēja vismaz kādu reizi pretendēt uz vietu sastāvā. Lai nu kā, Līdsons nolēmis kļūt par Portugāles pilsoni ar cerībām izcīnīt vietu Portugāles izlasē un spēlēt kopā ar citiem brazīliešiem – Deku (31, ''Chelsea'') un Pepi (26, ''Real Madrid'').
''Esmu jau saņēmis identifikācijas kartīti un tagad gaidu pasi, kuru man atsūtīs pa pastu,'' atklāja Brazīlijā dzimušais futbolists.

Izmantotie resursi:
wwos.ninemsn.com.au

  +1 [+] [-]

, 2009-08-19 18:22, pirms 15 gadiem
zeel ka vins ir tik vecs...bet portugaalei taads snaiperis noderees

  +1 [+] [-]

, 2009-08-19 20:22, pirms 15 gadiem
Jā, Portugālei ar uzbrukumu šobrīd tiešām ir problēmas.

     [+] [-]

, 2009-08-19 20:29, pirms 15 gadiem
Rodolfo rakstīja: Jā, Portugālei ar uzbrukumu šobrīd tiešām ir problēmas.
Pilnīgi piekrītu, bet šis ir galējs risinājums... Cerams, ka tomēr noderēs portugāļiem un tie viņu izmantos. Uzticīgs Portugālei jau bijis bez gala spēlējot Sporting rindās!

  +1 [+] [-]

, 2009-08-19 20:44, pirms 15 gadiem
BayernM rakstīja: zeel ka vins ir tik vecs...bet portugaalei taads snaiperis noderees
Viņš jau vēl nav izsaukts uz izlasi.. bet izskatās, ka tas ir iespējams, jo nav spēlējis Brazīlijas pieaugušo izlasē un ir izteicies, ka labprāt spēlētu Portugāles izlasē.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-19 21:35, pirms 15 gadiem
Tiesi tas kas izlasei vajadzigs ....Labs uzbrucejs tikai Pavecs ..tads

     [+] [-]

, 2009-08-19 23:32, pirms 15 gadiem
tiešām snaipers. un Portugālei vajag zbrucēju, viņiem tādu nav bijis kopš Pauletas. Nuno Gomešs nodzisa jau sen, komandas spēlētājs lielisks, bet vajag uzbrukumu no beidzēju, un labāka par Līdsonu iedomāties pat nevar. izcils spēlētājs, un es vispār nesaprotu, kāpēc, viņš tiek ignorēts tik ilgus gadus no Brazīlijas puses. viņš jau sen varēja pāriet uz kādu grandu, bija piedāvājumi, bet viņš ir lojāls Portugāles futbolam, kas arī priecē. ļoti laba ziņa.

     [+] [-]

, 2009-08-19 23:32, pirms 15 gadiem
un vispār, vecumam nav nozīme. viņš šaus arī 35 gadu vecumā.