Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Nakamura tuvu pārejai uz ''Espanyol''

Nakamura tuvu pārejai uz ''Espanyol''
Šunsuke Nakamura
Foto: AFP

Japānas izlases un Skotijas kluba ''Celtic'' pussargs Šunsuke Nakamura tuvākajā laikā varētu pamest savu pašreizējo komandu un pievienoties Spānijas klubam ''Espanyol'', pavēstījis spēlētāja aģents.

Nakamura, kurš skotu klubam pievienojās 2005, gadā, pārnākot no itāļu kluba ''Reggina'', četru gadu laikā ''Celtic'' rindās aizvadījis 199 spēles, kā arī palīdzot komandai trīs reizes triumfēt Skotijas Premjerlīgā, reizi izcīnīt Skotijas kausu, bet divas reizes Skotijas Līgas kausa izcīņā. Japānas izlases spēlētājam līgums ar ''Celtic'' ir līdz šīs sezonas beigām un kluba vadība cer līgumu pagarināt vēl uz vienu sezonu, taču pats spēlētājs jau gada sākumā atklāja, ka, iespējams, pametīs ''Celtic'' ,jo nolēmis atgriezties dzimtenē gan personisko, gan profesionālo iemeslu dēļ.

Tika minēts, ka 30 gadus vecais pussargs varētu atgriezties mājās un pievienoties ''Yokohama Marinos'' komandai, kur savulaik 1997. gadā Nakamura uzsāka savu profesionālo karjeru. Tagad kļuvis zināms, ka viņš ir tuvu pārejai uz Barselonas klubu ''Espanyol''. Tiek lēsts, ka spēlētāja aģents pagājušajā nedēļā ticies ar ''Espanyol'' kluba sporta direktoru, lai izrunātu darījuma nianses.

''Ar spāņu klubu esam panākuši principiālu vienošanos, kas tuvākajā laikā ļaus manam klientam pārcelties uz Spāniju un īstenot savu sapni uzspēlēt ''La Liga'','' japāņu laikrakstam ''Sports Hochi'' paziņoja Nakamuras aģents Cukuda Roberto.

Izmantotie resursi:
soccerway.com

  +2 [+] [-]

, 2009-06-19 17:49, pirms 15 gadiem
jaa nu....vienoziimiigi mans milaakais japaanas speltaajs ..patiik kaa vins spelee...seltikaa pavadija labu laiku....un nez..vai no skotu stila varees pariet uz la liga..

     [+] [-]

, 2009-06-20 00:16, pirms 15 gadiem
Vēl jau no Japāņiem gana labs ir J.Inamato. Bet vienozīmīgi slavenākais Sarkanās saules zemes spēlētējs. Es gan gibētu lai paliek Ķeltos!

     [+] [-]

, 2009-06-20 00:53, pirms 15 gadiem
slavenākais ir Nakata, kas arī ir viens no Pasaules 100 labākajiem futbolistiem vēsturē - saraksts, ko sastādīja Pelē.
bet Nakamura ir zvaigzne, pēdējo gadu spožākā. lai gan nedomāju, ka viņš pāries uz Spāniju. viņš nolēma atgriezties uz Japānu un to arī darīs.

     [+] [-]

, 2009-06-20 01:05, pirms 15 gadiem
pirms 10 gadiem,kad biju Japaanaa, Nakamura kopaa ar mineetajiem Nakatu un Inamoto bija uz visaam pienapakaam veikalos jaa, japaanji savus futbolistus un zvaignes miil